Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vision mission værdier handleplaner

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vision mission værdier handleplaner"— Præsentationens transcript:

1 Vision mission værdier handleplaner
EG Strategi Vision mission værdier handleplaner

2 Vision Mission Værdier Handling
Vision: Vi vil være det bedste gymnasium for den enkelte og for verden omkring os. Mission: Det er EG’s mission, at skolens elever får lyst og evne til at tage en videregående uddannelse, og at de kan begå sig som borgere i et demokratisk samfund. Værdier: Faglighed - Engagement - Rummelighed Handleplaner: Udfoldes via EG’s udvalgsarbejdet Vision Mission Værdier Handling

3 Via trivsel og engagement vil vi optimere studiemiljøet for at sikre en høj faglighed.
Alle er bevidste om at man går på EG for at styrke sin faglighed. Vi prioriterer initiativer der kan højne fagligheden i undervisningssituationen. Målet med pædagogisk udvikling er øget faglighed. Vi styrker fagligheden gennem en høj grad af anvendelsesorientering og oplevet meningsfuld undervisning. I den faglige dannelse indgår globalt udsyn og internationalisering. Faglighed Hver enkelt elev skal rykkes fagligt mest muligt uagtet elevens udgangspunkt.

4 Alle engagerer sig i den enkelte elevs læring og trivsel, med udgangspunkt i elevens aktuelle niveau. Vi udvikler og afprøver nye tiltag inden for undervisning, herunder anvendelsen af ny teknologi. Alle elever og medarbejde engagerer sig i skolens samlede aktiviteter og udvikling baseret på et tæt og åbent tillidsfuldt samarbejde. Engagement På EG er der et højt engagement og medansvar fra både elever og medarbejdere i forhold til elevernes læring og i forhold til beslutnings-processerne på EG.

5 Undervisningen tager både udgangspunkt i klassen som helhed og i den enkelte elevs situation og udviklingsmuligheder. Alt samarbejde på EG er præget af åbenhed, indflydelse og gensidig respekt for at skabe optimal læring og udvikling af EG i forhold til skolens værdier og mission. Rummelighed På EG mødes vi i gensidig tillid, og alle skal opleve og udvise tolerance og respekt for forskellighed.


Download ppt "Vision mission værdier handleplaner"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google