Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Arbejdsdag Fuglereden Torsdag d. 28. maj. Kl. 15.00 – 19.00. Tag børnene under armen, gummistøvlerne på og smøg ærmerne op. Så mødes vi til en hyggelig.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Arbejdsdag Fuglereden Torsdag d. 28. maj. Kl. 15.00 – 19.00. Tag børnene under armen, gummistøvlerne på og smøg ærmerne op. Så mødes vi til en hyggelig."— Præsentationens transcript:

1 Arbejdsdag Fuglereden Torsdag d. 28. maj. Kl. 15.00 – 19.00. Tag børnene under armen, gummistøvlerne på og smøg ærmerne op. Så mødes vi til en hyggelig arbejdsdag. Arbejdsopgaverne bliver hængt op på tavlerne, så kan I se hvad I skal medbringe og hvilke opgaver I har mest lyst til. Her er f.eks. maling, nedbrydning af legehuse m.m. kørsel til genbrugspladsen, m.m. Har nogen lyst til at bage kage, så skriv jer på. Vi er vært med aftensmad som vi spiser inden afslutning på dagen. Kan I medbringe trailer og bil vil det være super godt. Traditionens tro plejer det at være en rigtig hyggelig dag! Så vi glæder os meget til at se jer! Sidste tilmelding mandag d. 25.5.09. Navn: Vi kommer antal voksne: Vi kommer antal børn: Vi kommer desværre ikke: Vi tager kage med:

2

3 Arbejdsdag Fuglereden Tirsdag d. 6. maj. Kl. 15.00 – 19.00. Ta´ børnene under armen, gummistøvlerne på og smøg ærmerne op. Så mødes vi til en hyggelig arbejdsdag. Vi starter med rundstykker og kaffe. Arbejdsopgaverne bliver hængt op på tavlerne, så kan I melde jer på til netop de opgaver I har mest lyst til. Her er f.eks. maling, oprydning, kørsel til genbrugspladsen, ukrudt, feje, oprydning, rengøring m.m. Har nogen lyst til at bage kage, så skriv jer på. Traditionens tro plejer det at være en rigtig hyggelig dag! Så vi glæder os meget til at se jer! Sidste tilmelding mandag d. 23.4.07. Navn: Vi kommer antal voksne: Børn: Vi kommer desværre ikke:


Download ppt "Arbejdsdag Fuglereden Torsdag d. 28. maj. Kl. 15.00 – 19.00. Tag børnene under armen, gummistøvlerne på og smøg ærmerne op. Så mødes vi til en hyggelig."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google