Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Videnscenter for Professionel Personvurdering Handlingsplan 2013 Generalforsamlingen 19. februar 2013.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Videnscenter for Professionel Personvurdering Handlingsplan 2013 Generalforsamlingen 19. februar 2013."— Præsentationens transcript:

1 Videnscenter for Professionel Personvurdering Handlingsplan 2013 Generalforsamlingen 19. februar 2013

2 Videnscenter for Professionel Personvurdering Handlingsplan 2013 Det grundlægggende: Visionen og ideen om et Videnscenter 4 medlemsmøder med oplæg og styring fra arbejdsgrupperne Arbejdsgrupperne

3 Videnscenter for Professionel Personvurdering Handlingsplan 2013 - Arbejdsgrupper Arbejdsgrupperne: Den nye håndbog (revidering af den lange pjece)! Konference 2013 ? Markedsføringsgruppen ? Forskningsgruppen ? Generelle krav til testudøvere ? Certificering ?

4 VPP i fremtiden VPP tilstræber løbende at være det mest opdaterede vidensforum, når det drejer sig om den erhvervsrettede personvurdering: Vi vil kontinuerligt forholde os til, hvorledes både præcision og anstændighed kan tilgodeses uagtet hvilke metoder eller kanaler, der anvendes. Vi vil tilstræbe at være synlig på den danske scene og udbrede kendskabet til vores etiske retninger på området bl.a. via afholdelse af konferencer og eksponering i medierne. Vi vil fortsætte med at præge den internationale udvikling på området via faglige debatter og deltagelse i relevante internationale fora. Vi vil holde os opdateret om den seneste forskning indenfor vores område bl.a. via kontakt med uddannelsesinstitutioner herhjemme og i udlandet.

5 Videnscenter for Professionel Personvurdering Handlingsplan 2013 Bestyrelsen har med udgangspunkt i drøftelser på strategidagen ønsket at arbejdevidere med følgende temaer: 1.”Fonding”/ Finansiering. (Hvordan får vi økonomi, der giver muligheder for større initiativer. Hvem kan hjælpe?) 2.Strategiske samarbejdsparter. (Skabe et overblik over kontaktpunkter til videre- og efteruddannelsesinstitutioner) 3.VPP og indtægtsdækket virksomhed (grunduddannelser og certificeringer). Kan vi finde en model? Og vil vi? 4.VPP og de videregående uddannelser. Hvordan øger vi kontakten og hvad kan vi tilbyde?

6

7

8

9

10 Videnscenter for Professionel Personvurdering Handlingsplan 2013 1.Budget ? 2.Nye arbejdsgrupper ?


Download ppt "Videnscenter for Professionel Personvurdering Handlingsplan 2013 Generalforsamlingen 19. februar 2013."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google