Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Vidensopbygning på jordvarmeområdet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Vidensopbygning på jordvarmeområdet."— Præsentationens transcript:

1 Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Vidensopbygning på jordvarmeområdet

2 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen Miljøprojekt nr. 1588 udbygger viden om private jordvarmeanlæg og kommer med en række anbefalinger til fremtidig regulering: Termologi: Horisontale anlæg  Terrænnære anlæg (5> m) Vertikale og radiale anlæg  Dybe anlæg (>5 m) Dette kunne sikre at alle typer anlæg er dækket ind.

3 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen Afstandskrav Miljøprojektets anbefalinger til fremtidige afstandskrav for private jordvarmeanlæg: Miljøprojektet konkluderer herudover at der ikke er et miljømæssigt belæg for et indbyrdes afstandskrav mellem vertikale boringer.

4 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen Anlæg med direkte fordampning Miljøprojektet ligger op til, at denne type anlæg ikke reguleres med jordvarmebekendtgørelsen da der udelukkende føres gas gennem disse, og der derved ikke er en fare for spild. Frostsikringsvæsker Miljøprojektet anbefaler at: muligheden for brug af additiver fjernes muligheden for brug af ethylenglykol fjernes at det er tilladt at benytte følgende frostsikringsvæsker: Ethanol Isopropanol Propylenglykol

5 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen Nedgravning af slanger i landbrugsarealer Der bør stilles krav om at slangerne graves mindst 1 meter ned i landbrugsarealer for at undgå overgravning. Oplysningskrav Ved vertikale boringer bør det oplyses, hvilken type slange, typen af forseglingsmateriale, og mængden af forseglingsmateriale. Slanger Kravene til jordvarmeslanger bør fremtidssikres. Indløbstemperatur Krav om indløbstemperaturen bør begrænses, således at bestemmelserne kun gælder for frit hængende slanger.

6 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen Trykovervågning Mindre specifikke krav til typen af trykovervågning (pressostat & niveauvagt) så længe at der er en overvågning med alarm. Gennemføring i fundamenter Det anbefales at der henvises til bygningsrelementernes bestemmelser om gennemføring af vand- og afløbsrør i stedet for egne specifikke krav. Samlinger Kravet om inspektionsbrønd ved samlinger bør udgår af bekendtgørelsen. Der stilles i stedet krav om markering og indmåling af samlinger på tegning. Tæthedsprøvning Det foreslås at tæthedsprøvning også ville kunne udføres med luft.

7 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen Egenkontrol Det foreslås at kravet om årlig egenkontrol udgår, og det erstattes om krav til et 1. års eftersyn. Spørgsmål og kommentarer? Tak for jeres opmærksomhed.

8 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen INDSÆT FOOTER: >VIS >SIDEHOVED & SIDEFOD >APPLICÉR PÅ ALLE, STORE BOGSTAVERSIDE 8 Strandgade 29 1401 København K Tlf: 72 54 40 00 E-mail: mst@mst.dkmst@mst.dk www.mst.dk


Download ppt "Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Vidensopbygning på jordvarmeområdet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google