Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hverdagens forløb Theis og Olivia. Fakta om aktiviteterne Løbning: Løbning holder de fleste i form, så det er sundt at løbe. Atletik: Atletik er både.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hverdagens forløb Theis og Olivia. Fakta om aktiviteterne Løbning: Løbning holder de fleste i form, så det er sundt at løbe. Atletik: Atletik er både."— Præsentationens transcript:

1 Hverdagens forløb Theis og Olivia

2 Fakta om aktiviteterne Løbning: Løbning holder de fleste i form, så det er sundt at løbe. Atletik: Atletik er både længde- og højdespring, det er også løbning og spydkast.

3 Billeder

4 Beregning af tid på en uge Olivia Sove: 60 Timer om ugen Skole: 28 timer og 30 minutter om ugen Spise: 17 timer og 30 minutter om ugen Tv: 28 timer om ugen Lektier: 14 timer om ugen Vennerne: 18 timer om ugen Atletik: 3 timer om ugen Løb: 3 timer og 30 minutter om ugen

5 Optælling af tid

6 Beregning af tid på en uge Theis Sove: 58 timer Skole: 28 timer og 30 minutter om ugen Spise: 17 timer og 30 minutter om ugen Tv: 28 timer om ugen Computer: 50 timer om ugen Lektier: 21 timer om ugen Vennerne: 20 timer om ugen Skægagamer: 21 timer om ugen

7 Optælling af tid

8 Hej hej Lavet af Olivia og Theis


Download ppt "Hverdagens forløb Theis og Olivia. Fakta om aktiviteterne Løbning: Løbning holder de fleste i form, så det er sundt at løbe. Atletik: Atletik er både."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google