Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Johannes’ åbenbaring.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Johannes’ åbenbaring."— Præsentationens transcript:

1 Johannes’ åbenbaring

2 Guds trone i Himlen Jesus fører Johannes ind i Himlen.
Et hvidt klæde, snehvidt hår, øjne der gløder, fødder der skinner. En hvid trone med en skikkelse på. At se på som jaspis og sarder. Fire engle (keruber) rundt om.

3 Skriftrullen med syv segl
Det første segl: ”Jeg så en hvid hest, og han, der sad på den, havde en krone og bue.” (nederlag) Det andet segl: ”en anden, ildrød hest, og han, der sad på den, fik givet at tage freden fra jorden, så folk myrder hinanden. Og han fik givet et stort sværd.” (krig)

4 Skriftrullen med syv segl
Det tredje segl: ”jeg så en sort hest, og han, der sad på den, havde en vægt i hånden.” (sult) Det fjerde segl: ”jeg så en gustengul hest, og han, der sad på den, hed Døden, og Dødsriget fulgte med ham.” (død)

5

6 Skriftrullen med syv segl
Det femte segl: De døde der tror på Gud. Det sjette segl: Jordskælv, stjerner falder, bjerge rykkes. Det syvende segl: Død og ødelæggelse. Abaddon, Afgrundens Engel

7 Djævelen besejres Ærkeenglen Mikael og hans engle går i krig mod dragen og hans engle. Djævelen/Satan styrtes i afgrunden.

8

9 Dragen vender tilbage Satan kommer op af havet og bespotter Gud og forfører menneskene, som følger og tilbeder ham. En engel stiger ned med lænker.

10 Tusind års riget Mennesket skal herske på Jorden sammen med Gud og Jesus, som sidder i Himlen. Dragen sættes fri og smides i havet af flammer og svovl. En ny himmel og jord skabes. Dommedag Genopstandelse i Himlen eller i Ildsøen.


Download ppt "Johannes’ åbenbaring."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google