Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en."— Præsentationens transcript:

1

2 Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en eller anden slags

3 Næsten altid glad hvis man bliver venner med mig Lidt forvirrede Og høre dårligt

4 Min drøm er lidt mærkelig, men min drøm er at finde et sted og have mine egne ( 2 ) geder, der er tæt på hvor jeg bor Og så selvfølgelig er det at få en uddannelse som alle andre

5 Jeg er vokset op i Charlottenlund i en lille lejlighed med min mor, far og søster med marsvin. Så mine forældre blev skilt for ca. 1 og et halvt år siden, men er et rigtigt natur menneske da jeg var lille var vi altid på camping eller ude i naturen.

6 Og har ikke rigtigt nogen begavelse inden for skolen Talenter det ved jeg ikke rigtigt, jeg er god til at huske alt om dyr og god til at lave mad.


Download ppt "Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google