Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den."— Præsentationens transcript:

1 Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein her ser i et billede da vi fik den. Vi havde campingvogn med, det var hyggeligt, Vi boede på campingplads ,vi kørte med bus hver dag hen til Jællingfestival vi hørte Gnages, Sortsol og Sebastian Klein. Jælling festival

2 Blokhus på camping Vi var på camping i blokhus det var sjovt .vi var på marked Der var mange gode ting, vi købte noget rav det var flot. Min mor og jeg var ude at ride ,den hest jeg red på hed Hejmir og den min mor red på hed luffe,den var så sød Vi red rund på en tur med mange andre .

3 Farmor og farfar Jeg var 4 dage ved Vesterhavet sammen med Frederikke vi var Ved min farfar og farmor jeg. Jeg Var hjemme i fire dage så tog jeg op Til min farfar og farmor 4 dage igen bare Med min kusine Petruska. Vi var ude at bade, Det var lidt koldt men vi badede alligevel. Vi var også ved norsø og vandesø det var hygge- ligt ,vi fangede fisk i en plasticpose men de var små vi satte dem ud igen med det samme .

4 Emil Min store bror Emil skulle afsted til Australien og på highschool . Han skal på hos en værtsfamilie, de var 60 begge to. deres børn bor ikke hjemme mere . Emils værts forældre hedder Don og Grace, Don arbejder som buschauffør og Grace er lære Der bor også en tysk pige. jeg kan ikke lige huske hvad hun hedder Emil er den eneste dansker på skolen, men han har mødt en pige der er dansker ude i byen, det er han Glad for så kan han også snakke lidt dansk til én.

5 slut Det var det der var sket i min sommerferie.


Download ppt "Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google