Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En nutidig vej til fysisk velvære, følelsesmæssig balance, intellektuelt klarsyn og spirituel indsigt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En nutidig vej til fysisk velvære, følelsesmæssig balance, intellektuelt klarsyn og spirituel indsigt."— Præsentationens transcript:

1 En nutidig vej til fysisk velvære, følelsesmæssig balance, intellektuelt klarsyn og spirituel indsigt

2 MOTIVATION

3

4

5 Motivation

6 ILP – integral livspraksis INTEGRAL: Omfattende Afbalanceret Rummelig AQAL Alle Quadranter, Alle Linjer Livspraksis: AQAL anvendt på menneskelivet

7 Kristen livspraksis Den store fortælling om alting Den store fortælling om menneskets vej til Gud Denne fortælling var mytisk forankret og brød sammen

8 ILP - Kernemoduler Fire primære dimensioner i individets væren

9 ILP - Kernemoduler

10

11 ILP – andre vigtige moduler

12 ILP - Træning

13 Skyggens modul

14

15

16

17 Nødvendighed og gevinst Skyggen integrerer ikke sig selv, og den vil tage magt/spille med - selvom vi udvikler os meget f.eks. meditativt eller intellektuelt. Det har konsekvenser for vores relationer til andre mennesker i den magt vores specialiserede kompetence giver os. Den integrerede skygge sætter en ny bevidsthed, som kan træffe nye valg. Integration af skygge er nødvendigt for at være et modent, ansvarligt og pålideligt menneske.

18 Skyggens modul

19 Intellektets modul

20

21

22 Bevidsthedsniveauer Træning i transcendens og inklusion Ingen er kun til stede på ét niveau. Motivation til at løfte bevidsthed - og hjælpe andre til det samme.

23 Intellektets modul Udviklingslinjer Opmærksomhed på dine egne linjer afsætter bevidsthed om betydningen af vækst og udvikling.

24 Intellektets modul Samskabelse af verdensanskuelser ”Kosmos er ikke færdigbygget, men udvikler sig gennem sine beboere.”

25 Kroppens modul ”Krop” er de fundamentale former for væren, som vi eksisterer i og igennem. Kroppen er tredelt – det fysiske, – det subtile – det kausale

26 Kroppens modul

27

28

29

30

31 Spiritualitetens modul ”Spiritualitet” – hvad taler vi om ? Gud, bevidsthed, væren Livskraft, chi, guddommelig kraft Altfavnende omsorgsfuldt nærvær Vækst i åndelig modenhed Højere bevidsthed Det sublime

32 Spiritualitetens modul

33

34 Spiritualitetens mange farver Menneskehedens forsøg på at lære gud at kende (og guds forsøg på at vække menneskeheden af søvnen!)

35 Spiritualitetens modul Spiritualitetens 3 ansigter

36 Spiritualitetens modul Spiritualitetens 3 ansigter

37 Og alle de andre moduler

38 Integral livspraksis ”Det siges at være umuligt at skelne mellem ”nåde i overflod” og simpelt held. Men jo mere man træner, jo mere tilsmiler lykken én.”

39


Download ppt "En nutidig vej til fysisk velvære, følelsesmæssig balance, intellektuelt klarsyn og spirituel indsigt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google