Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken Nr.4 juli.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken Nr.4 juli."— Præsentationens transcript:

1 Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken Nr.4 juli 2009 Husk brancheklubbens skovtur 22 august Skovturen vil i år køre til DR- byen med efterfølgende små overraskelser og spisning på Rio Bravo. Deltagere mødes kl. 07.45 på perronen Helsingør station. Tilmelding senest mandag d. 17 august ved betaling af 150.00 kr. til din tillidsrepræsentant eller: Johnny på 2531 1093 og Kim på 2551 2433. D.1/7-2009 blev der holdt informationsmøde om den forestående selskabsdannelse af Helsingør forsyning a/s. Der blev informeret om det kommende valg til bestyrelsen hvor der skal vælges 3 medarbejderrepræsentanter. Brancheklubben anbefaler at stemme på 3f tillidsmand Carsten Poulsen ansat på nordkystens renseanlæg og som suppleant 3f tillidsmand Peter Rosendal ansat på affaldscentret SAC. Park og vejs chef har udpeget to driftsledere til den ny organisation som er politisk besluttet. Preben Berg er udpeget til entreprenørenheden og Kent Noman er udpeget til renhold og grøndrift fra d.1/8-2009 Med udpegningen af driftsledere er implementeringen af den ny organisation startet og i den anledning ser jeg frem til et godt samarbejde imellem de tillidsvalgte og driftslederne. I det hele taget synes jeg vi skal se fremad og se frem til, at de mange gode ideer på fremtidsværkstedet i søstræde bliver en del af dagligdagen for mark og administrationspersonale. Styregruppen vil stadig have sin vigtige rolle i park og vej undersøgelsen og jeg tænker her især på de to arbejdsgrupper omkring lederudviklings forløb og for økonomi og styringssystemer. Både fremtidige ledelseskvalifikationer og et gennemskueligt budget og regnskab bliver vigtig for udviklingen af den kommende park og vejorganisation. Jeg ser frem til information og åbenhed i ledelsen. Med disse ord for denne gang, ønskes alle en god ferie og håber at mange af os ses på brancheklubbens skovtur d. 22 august. Tillidsmand på SAC Peter Rosendal oplyser, at de har ansat 2 ”sommerfugle”, Jean som skal være ansat til august og Thor til Oktober. Så der er PT. ansat 12 3fer på SAC. Peter Rosendal oplyser at trods den økonomiske krise er affaldsmængden den samme. Peter Rosendal Tillidsrepræsentant På SAC

2 3f Nordøstsjælland orienterer om sager i kommunen Intet relevant at orienterer om denne gang Faglig 3f konsulent Torben Christensen OBS: Nyhedsbrevet kan ses på kilden, på 3f-kommunale.dk og du kan få nyhedsbrevet tilsendt ved tilmelding på kilden. Redaktionen af nyhedsbrevet: Brancheklubformand Kim Bjørlund Madsen tlf. nr 2551 2433 mail: kbm59@helsingor.dkkbm59@helsingor.dk Brancheklubsekretær Peter Jonassen tlf.nr. 2531 3079 mail: pjo59@helsingor.dkpjo59@helsingor.dk Jan Møller Jensen ansat pt. I P&V distrikt nord har gennemført Tillidmandens grundkursus 1 og 2 på langsøehus i Silkeborg. Jan kan anbefale andre at gennemføre uddannelsen. Som blev afholdt i Silkeborgs skønne omgivelser. Lasse blev kaldt til samtale hos Den daglige leder, jeg så du Stod og skændes med en borger, Lasse, Det må du aldrig gøre igen –Borgeren har altid ret, Lasse lyttede og nikkede, men hvad skændes i om, ville lederen vide. Borgeren påstod at du var en stor idiot. På Elforsyningen har personaledagen på LO-skolen i foråret haft en positiv indvirkning på det daglige samvær. Ellers er det dialogen/tankerne om hvordan selskabsdannelsen vil kunne indvirke på Elforsyningens nuværende velfungerende organisation. Kurt Dradrach TR Elforsyningen Vidste du det: Tjenestefrihed af tvingende familiemæssige årsager Ansatte har ret til tjenestefrihed af kortere varighed, når tvingende familiemæssige årsager som sygdom eller ulykke i familien gør det påtrængende nødvendigt, at den ansatte er til stede øjeblikkeligt. Tjenestefrihed i de omhandlede tilfælde ydes i overensstemmelse med gældende overenskomster, aftaler og/eller praksis. Forældre til alvorligt syge børn under 18 år har ret til hel eller delvis tjenestefrihed med ret til opfyldning til sædvanlig løn, når betingelserne i barselslovens § 26 for at oppebære økonomisk godtgørelse i forbindelse hermed, er opfyldt. Arbejdsgiveren har mulighed for at begrænse retten til tjenestefrihed til en periode på 1 måned pr. år pr. barn. Yderligere tjenestefrihed kan aftales. Ansatte, som er forældre til børn under 14 år, har ret til hel eller delvis tjenestefrihed med sædvanlig løn i op til 5 arbejdsdage pr. barn indenfor 12 på hinanden følgende måneder ved barnets hospitalsindlæggelse, herunder hvis barnet under indlæggelsen opholder sig i hjemmet. Ansatte, som får bevilget plejevederlag i henhold til lov om social service § 104 for at passe en nærtstående, der ønsker at dø i eget hjem, har ret til Hel eller delvis tjenestefrihed med ret til opfyldning til sædvandlig løn. Peter Larsen ansat P&V Er blevet valgt som tillids- Mandssuppleant i vejsektionen Med 48 stemmer ud af 50. Brancheklubben byder Peter Velkommen og siger tak til Lasse, for Lasses arrangement som TR og TR-suppleant i Vejsektionen. Peter Larsen TR-suppleant Vejsektionen


Download ppt "Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken Nr.4 juli."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google