Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Intern uddannelse Kolding Kommune

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Intern uddannelse Kolding Kommune"— Præsentationens transcript:

1 Intern uddannelse Kolding Kommune
12. Maj 2015 Intern uddannelse Kolding Kommune

2 Overskrifter Hvorfor socialøkonomi
Definition af socialøkonomiske virksomheder Socialøkonomi i praksis Strategi – version 2.0 – Overskud giver overskud Opstartsmøde Status på socialøkonomiske virksomheder i Kolding

3 Hvorfor socialøkonomi
6.500 borgere i Kolding har brug for job, som passer til dem og ikke omvendt Svære psykiatriske lidelser (skizofreni, PTSD), (ca. 7%) Psykiske lidelser (angst, depression, stress), (ca. 40%) Kroniske lidelser (smertetilstande med og uden objektiv forklaring), (ca. 25%) Lav IQ (ca. 4%) Alvorlige fysiske lidelser (senhjerneskadede, hjerte- og karsygdomme, kræft), (ca. 20%) Diverse: misbrug, dobbelt diagnose, livsstilssygdomme (ca. 4%)

4

5 Konsulenter Christian Thøgersen Anders Nielsen
Matematisk Studentereksamen. Har læst fysik og filosofi, men droppede ud af begge pga. det ustrukturerede studiemiljø. ISEB-certificeret tester, og arbejder som sådan hovedsageligt med test at websider og programmer. Konsulent hos BOAS Specialister siden 2005. Anders Nielsen Har læst matematik, fysik og datalogi på Aarhus Universitetet, men blev aldrig færdig, til dels pga. Asperger. Arbejder hovedsageligt med udvikling og test af software. Konsulent hos BOAS Specialister siden 2011.

6 Ny definition af SØV: (Udvalget for socialøkonomiske virksomheder, sep
Socialøkonomiske virksomheder er private og driver erhverv med det formål gennem deres virke og indtjening at fremme særlige sociale formål

7 Ny registreringsordning - 5 kendetegn
Socialt formål Væsentlig erhvervsdrift Uafhængig af det offentlige Social overskudshåndtering Ansvarlig og inddragende virksomhedsledelse (etisk og moralsk)

8 BOAS specialister Århusiansk konsulentvirksomhed, der beskæftiger autister Del af den sociale udviklingsfond Direktør Allan Petersen, som er dataingeniør og har 20 års erfaring fra IT-branchen, men også socialfagligt personale med specialviden om autister Eksempler på produkter: Softwaretest Test af hjemmesider Test af telefonsystemer Test af computerspil Udvikling af programmer Tjek af afvigelser(lykken er at finde fejl)

9 Version 2.0 – Overskud giver overskud

10 Tværgående samarbejde
Beskæftigelse Erhverv Senior og social Kultur Uddannelse

11 Økonomi Tværgående pulje Aktiviteter Beløb
Projektmidler til udvikling af tilbud for særligt udsatte borgere kr. Udvikling af redskaber og metoder kr. Green Network kr. Køb af færdigudviklede tilbud for specifikke målgrupper kr. Udvikling og gennemførelse af intern uddannelse og træning kr. Udvikling og gennemførelse af ekstern uddannelse og træning Mentorstøtte kr. Diverse, hjemmeside, oplysning, markedsføring, materiale mv. kr. I alt kr.

12 Opstartsmøde

13 Status på socialøkonomiske virksomheder


Download ppt "Intern uddannelse Kolding Kommune"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google