Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Cross Channel - Tidens største trend.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Cross Channel - Tidens største trend."— Præsentationens transcript:

1 Cross Channel - Tidens største trend

2 Cross-channel – er det nye SORT
Cross-channel er et af de helt store buzzord inden for e-handel. Flere og flere virksomheder får øjnene op for de muligheder, der ligger i cross-channel. Hvordan kan man bedst integrere virksomhedens offline og online kanaler, så de giver kunderne en helhedsoplevelse, lige meget hvordan kunderne vælger at interagere med dem? Hvordan møder man kunderne på deres præmisser i de mange kanaler i et spil mellem marketing, service, salg, fysisk butik, sociale medier, webshop m.m.?

3 Cross-channel v/Martin Frederiksen

4 Cross-channel i stor konceptbutik…
Her er der tale om et samspil mellem den fysiske butik og webbutikken. Man ser det som en samlet enhed. Eksempel: BOLIA, der som koncpetbutik som anvender cross channel: Bolia

5 Matas stor succes med cross-channel…

6 Matas har femdoblet omsætningen på 2 år…
Materialistkæden Matas har på få år indtaget en førende position på det danske online skønhedsmarked med en markedsandel i 2012 på 38% og på hele 62% inden for High-End Beauty segmentet. Hemmeligheden bag Matas' onlinesucces er cross-channel. Et andet eksempel er kundernes mulighed for via et enkelt klik at få præsenteret alle varerne i Matas' trykte tilbudsavis og derefter kunne lægge dem direkte i kurv. Et eksempel på Matas unikke måde at integrere samtlige kanaler i webshoppen er Matas' kundeklub 'Club Matas', hvor medlemmerne har mulighed for at optjene point, hver gang de handler i webshoppen.

7 Matas modtog den prestigefyldte
E-handelspris i 2013 for deres imponerende indsats med cross-channel e-handel med følgende begrundelse fra juryen: "Matas har gennem deres cross-channel strategi skabt en effektfuld kobling mellem såvel digitale som analoge salgskanaler, og virksomheden udviser stor forståelse for at udnytte de forskellige kanalers Strategien og løsningen er gennemtænkt og kombineret med den eminente implementering er det lykkedes Matas at løfte hele virksomhedens performance. Cross-channel effekten ses tydeligt på bundlinjen og på kundernes tilfredshed. Matas er en sand cross-channel virksomhed. Matas er best in class".

8 Hvad betyder cross-channel for forbrugerne?
Mere tid! Nemme, fleksible og effektive måder at shoppe på giver mere tid i dagligdagen. Forbrugerne vil shoppe når som helst og hvor som helst… Der er ingen tvivl om, at cross-channel er kommet for at blive. I forbrugernes bevidsthed er virksomhedernes fysiske butikker og deres onlinebutik to sider af samme sag, og de forventer at kunne bevæge sig gnidningsfrit på tværs af de to salgskanaler - og gerne flere.. Et eksempel kunne være, at forbrugerne kan bytte en vare købt på nettet i den fysiske butik, et andet, at kunden kan bestille en vare på nettet til senere afhentning i butikken.

9 Hvad betyder cross-channel for detailhandlen?
Flere glade kunder, mere omsætning, men også mere hårdt arbejde… Du har først Cross-channel e-handel, når du koordinerer brug af de forskellige salgskanaler, der skaber en synergi for den enkelte kunde og giver dem mulighed for at handle på tværs af de forskellige kanaler

10 Hvad betyder det for detailhandlen, hvis de ikke har cross-channel?
Hele tiden at være bagefter, skulle sige undskyld til kunderne for besværet og ikke kunne levere de ønskede varer...

11 Cross-channel platforme

12 Multi-channel Der er mange virksomheder der i dag sælger deres produkter gennem forskellige salgskanaler som fx en fysisk butik, en webshop og et postordrekatalog. Det gør dem til multi-channel forhandlere.

13 Eksempel på multi channel
Multi channel handler om at sælge varer gennem flere kanaler. De forskellige kanaler fx butik og online har hver sin forretningsidé, hvert sit indkøb, lagerstyring og markedsføring. Eksempel på Multi channel: Munk Store og Munk &CO: Munk Store – online salg Den fysiske butik – Munk & CO Facebook Instagram

14 Munkstore.dk Munkstore

15 Munk Store på Facebook

16 Munk & Co Holstebro Munk & Co

17 Munk & Co på Facebook


Download ppt "Cross Channel - Tidens største trend."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google