Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

DIEBØ2.1 Øvelse 2 Oversigt: Instruktion. DIEBØ2.2 Huskeliste Computer med program, der kan afspille en Windows Media Audio/Video file (.wmv-fil) Hovedtelefoner.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "DIEBØ2.1 Øvelse 2 Oversigt: Instruktion. DIEBØ2.2 Huskeliste Computer med program, der kan afspille en Windows Media Audio/Video file (.wmv-fil) Hovedtelefoner."— Præsentationens transcript:

1 DIEBØ2.1 Øvelse 2 Oversigt: Instruktion

2 DIEBØ2.2 Huskeliste Computer med program, der kan afspille en Windows Media Audio/Video file (.wmv-fil) Hovedtelefoner Kuglepen eller blyant Hold-X: det ark I fik udleveret ved forelæsningen mandag.

3 DIEBØ2.3 Instruktion I får udleveret en CD-ROM med en optagelse af en brugbarhedstest af et web-sted. Nummeret på CD-ROM'en er jeres ID I skal identificere og beskrive alle brugbarhedsproblemer for dette web-sted. Dette skrives ind som en problemliste i et word-dokument eller en tekstfil Under øvelsen skriver I også dagbog: hvad laver I, og hvordan oplever I det (mere instruktion på forsiden af dagbogen) I arbejder som I vil og hvor I vil I må gerne bruge bøger og andet materiale under øvelsen Men husk: øvelsen er individuel

4 DIEBØ2.4 Resultat Vi mødes her igen kl. 11.45, hvor I afleverer følgende: ­ CD-ROM'en ­ Dagbogen udfyldt og med jeres ID på første side ­ Sender en email med problemlisten til jans@cs.aau.dk Problemlisten: kun jeres ID Email: navn, gruppenummer og IDjans@cs.aau.dk I løbet af en månedstid får I feedback i form af en vurdering af kvaliteten af jeres problemliste


Download ppt "DIEBØ2.1 Øvelse 2 Oversigt: Instruktion. DIEBØ2.2 Huskeliste Computer med program, der kan afspille en Windows Media Audio/Video file (.wmv-fil) Hovedtelefoner."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google