Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til informationsmøde om Seniorbofællesskabet Laanshøj

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til informationsmøde om Seniorbofællesskabet Laanshøj"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til informationsmøde om Seniorbofællesskabet Laanshøj

2 Præsentation af Seniorbofællesskabet Laanshøj
Præsenteres af Seniorbofællesskabet Laanshøj i samarbejde med OK-fonden 30. april 2015 i Satellitten

3 Dagsorden Præsentation af Gruppen og OK-fonden Historisk resume Vision
Bofællesskabet Grunden Boliger Økonomi Projektplan Hvor langt er vi De næste trin Spørgsmål Tak for i aften OK-fonden

4 Præsentation af gruppen
Bent Stuhr Telefon: Annette Stuhr Telefon: Ole Jøns Telefon: Dot Jøns Telefon: Finn Weber-Petersen Telefon: Kontaktperson Birthe Mortensen Telefon:

5 Præsentation af OK-Fonden
Eva Lunding Olsen Telefon: Mobil: direktør Søren L. Pedersen Telefon: Mobil: Arkitekt, byggeøkonom

6 Seniorbofællesskabet
Historisk resume 8. april 2013 Furesø Kommunes informationsmøde om seniorbofællesskaber. 4. november 2013 – 24. marts 2014 OK-fonden afholdte en række seminar om seniorbofælleskab. 28. maj 2014 Byrådsmøde, hvor det bliver besluttet, at der skal etableres 4 seniorbofællesskaber. 24. marts til 21. oktober 2014 Grund muligheder undersøges, bygninger og fællesarealer drøftes, udkast til foreningsvedtægter, leveregler og husorden udfærdiges. Seniorbofællesskabet Laanshøj

7 Historisk resume fortsat
21. oktober 2014 Møde med Kommune, hvor de tilkendegiver, at de vil hjælpe med at finde en grund på Laanshøj. 21. oktober 2014 til 30. april 2015 Gruppen skifter navn til Seniorbofællesskabet Laanshøj og afholder en del aktiviteter som: Møder i Gruppen Møder med OK-fonden (OK-fonden har haft møder med Forvaltningen og grundejer) Folder udfærdiges og lægges på biblioteker m.v. Internetside udformes og startes Pressemeddelelse skrives og sendes til avis Grund besigtiges igen Informationsmøde forberedes – PowerPoint præsentation, mødelokale bestilles og tjekkes osv.

8 Historisk resume fortsat
30. april 2015 Informationsmøde her i aften.

9 Vision Seniorbofællesskabet Laanshøj ønsker at skabe et spændende og aktivt bofællesskab med udgangspunkt i en andelsforening, hvor der både er plads til respekt for den enkelte, samt gode muligheder for fællesskabet. Seniorbofællesskabet Laanshøj vil blive kendetegnet ved den gode kombination af hygge, fællesskab, oplevelser og muligheder.

10 Vision fortsat Her vil der være: Positivt livssyn. Højt til loftet.
Rare omgivelser, hvor vi passer på hinanden. Plads til nye ideer kan skabes. Masser af positive, spændende og engagerede mennesker. Et fælleshus, der bliver omdrejningspunktet for fællesskabet. Respekt for de fælles og den enkeltes værdier.

11 Seniorbofællesskabet
Ved at flytte ind i et seniorbofællesskab, vælges ikke alene en ny boligform, men også en ny livsform. Et seniorbofællesskab er som et parforhold, der skal investeres tid og energi, hvis man vil have det til at fungere. Seniorbofællesskabet Laanshøj

12 Seniorbofællesskabet
Spørgsmål Seniorbofællesskabet Laanshøj

13 Tak for i aften Kom godt hjem og på gensyn
Internetadresse:


Download ppt "Velkommen til informationsmøde om Seniorbofællesskabet Laanshøj"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google