Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Virksomhedens informationsbehandling Opgave inden for databehandling Opgave 1 Ved. Jens Godik Højen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Virksomhedens informationsbehandling Opgave inden for databehandling Opgave 1 Ved. Jens Godik Højen."— Præsentationens transcript:

1 Virksomhedens informationsbehandling Opgave inden for databehandling Opgave 1 Ved. Jens Godik Højen

2 Denne opgave har til formål at løse konkrete problemløsningsopgaver i forbindelse med at opbygge en datakilde designet til bestemte rapporteringsopgaver. Der produceres et konkret produkt i form af en eksempeldatabase der organiseres og ordnes så den overholder referentiel integritet i de tilfælde hvor det er nødvendigt. Opgaven hjælper med til at sætte begreber vedrørende database og organisering af datakilden Det tilstræbes at tilhørerne bliver fortrolig med MS Access som datasamlingsværktøj. Datakilder Data Warehouse – Datamart

3 Opgave 1 Hent alle filerne du finder placeret på hjemmesiden Importer alle de vedrørende filer ind i MS Access Sammenkoble tabellerne og foretag fejlsøgning på tabeller. Hvis der ikke kan bestemmes en primærnøgle – hvorfor så? Forklar hvorfor der vælges de enkelte join typer. Beskriv placeringer og hierarkier – samt formålet med.


Download ppt "Virksomhedens informationsbehandling Opgave inden for databehandling Opgave 1 Ved. Jens Godik Højen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google