Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

 Isvinter er ved vintertide et ofte anvendt udtryk i medierne, men nogen meteorologisk definition af begrebet findes ikke.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: " Isvinter er ved vintertide et ofte anvendt udtryk i medierne, men nogen meteorologisk definition af begrebet findes ikke."— Præsentationens transcript:

1

2  Isvinter er ved vintertide et ofte anvendt udtryk i medierne, men nogen meteorologisk definition af begrebet findes ikke.

3  Normalt kendetegnes en isvinter ved, at de store statsejede isbrydere må i gang når de indre danske farvande fryser til.  I Danmark har der været isvinter 15 gange inden for de sidste 100 år.  Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Isvinterhttp://da.wikipedia.org/wiki/Isvinter

4  Når der er isvinter kan man ikke se så mange ting fordi det er helt frosset til af is.  Nogen gange kan man ikke komme ud af sit hus fordi døren er frosset helt til.

5

6  Hvis du blander salt og isterninger bliver temperaturen -10 grader.

7

8  Video Video  Her kan du se en video Hvor der er isvinter

9  lavet af BARBARA & EMILIE


Download ppt " Isvinter er ved vintertide et ofte anvendt udtryk i medierne, men nogen meteorologisk definition af begrebet findes ikke."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google