Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Børn og voksnes rettigheder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Børn og voksnes rettigheder."— Præsentationens transcript:

1 Børn og voksnes rettigheder.
Indhold Ytringsfrihed Hjælp til børn Levested Alle skal havde en forældre eller værge Børn skal selv vælge hvem de vil bo hos: Mor eller far, under skilsmisse rettigheder Børn og voksnes rettigheder.

2 ytringsfrihed Ytringsfrihed: Sig din mening!!.
Ytringsfrihed er vigtigt for både børn og voksne. Vi syndes at alle skal, havde ret til at tale ud og sige deres mening, også børn. Børn skal også kunne sige deres mening over for voksne uden at føle pres. Det er vigtigt for børn at få sagt deres mening i stedet for at gå og få det dårligt, af det. Ytringsfrihed: Sig din mening!!.

3 Hjælp til børn Alle børn skal havde et sted, hvor de kan få hjælp hvis de ikke kan snakke med deres forældre om det. Mange børn har svært ved at tale med deres forældre om forskellige punkter, nogen børn føler at de nemmere kan tale med en der måske lytter mere til hvad de siger. Vi har ringet og stilet nogle spørgsmål til børnetelefonen: Hvordan er det at være rådgiver på børnetelefonen: de syndes det er sjovt at arbejde (frivilligt) og hjælpe børn med deres problemer. Føler du at du hjælper børn og for du det godt bagefter en samtale: de føler at de hjælper til hvis børn har det svært, men de kan godt få ondt i maven bagefter hvis det var store problemer. Nummer Børne Telefonen » icon21 Børne Chatten Gå til chatten » icon31 Børne Brevkassen Skriv et brev » icon11 SMS til Børne Telefonen Tak til børnetelefonen fordi de havde tid til os. Trekronergade 126 F 2500 Valby

4 Levested Alle skal have ret til at havde et sted at bo, fordi vi mener at det er synd for de hjemløse at fryse om vinteren. Kommunen kunne købe et hus hvor alle hjemløse kunne være i et par uger og få hjælp til at arbejde igen. Selv om der ikke er så mange hjemløse kunne det måske være en ide.

5 En værge eller en forældre
Vi mener at alle børn skal have en værge eller en forældre. Vis man ikke har en forældre skal man på børnehjem. man skal også i plejefamilie hvis man er i en familie hvor forældrene er alkoholikere. Kommunen kunne sørge for familiehjælp.

6 Mor eller far? Det kan være svært for forældrene at vælge hvem barnet skal bo hos. Vi tror at det vil være en god ide at børn skal vælge hvem de helst vil bo hos under en skilsmisse. Børnene skal føle sig. tryg hos dem de bor ved. Det er mest moren de bor hos fordi hun er sødest.


Download ppt "Børn og voksnes rettigheder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google