Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til Regnbuen Her finder du kort fortalt lidt om institutionen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til Regnbuen Her finder du kort fortalt lidt om institutionen."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til Regnbuen Her finder du kort fortalt lidt om institutionen

2 I Regnbuen er indskrevet (2008) ca. 29 børnehavebørn og ca. 13 skolebørn SFO – i alt 43 børn fra 3 år til og med 10 år. Mellem skole og landsbyordning eksisterer en praksis, hvor personalefællesskab og personalesamarbejde er et naturligt, bevidst element til gavn for de fælles børn. Dette fællesskab/samarbejde søges hele tiden udviklet på baggrund af reelle, konkrete og virkelighedsnære behov og muligheder.

3 Regnbuens børn er fordelt på 2 grupper, SFO og børnehave. Følgende er udsagn fra forældre og pædagoger i Regnbuen, der kendetegner netop institutionen Regnbuen og er forhold vi sætter pris på og løbende søger at udvikle: Tryghed/overskuelighed i institutionen Børnene er glade for at være i Regnbuen/komme her Let overgang fra dagpleje til børnehave Let overgang fra børnehave til skole/SFO God kommunikation mellem ansatte, forældre og børn God fysisk sammenhæng mellem skole og Regnbuen God integration mellem de enkelte aldersgrupper Stor rummelighed Solid forankring i lokalsamfundet

4 SFO Børnene har her et frirum med valgfrihed, medbestemmelse, venskaber og fri leg. Vi vil gerne give børnene mulighed for selv at danne strukturer for aktiviteter og legen med de andre børn, som pædagogisk strategi, for at understøtte børnenes udvikling, evner til at skabe strukturer og at kunne mestre hverdagen og hverdagsrelationer. Fokus ligger på: Nærværende voksne, så børnene mærker at ”vi er der” og udvikling af børnenes sociale og personlige kompetencer.

5 Børnehave Vi skal tilbyde mangfoldighed. Hverdagslivet skal være et dynamisk læringsmiljø, hvor børn og voksne udvikler sig og børns aktive deltagelse er vigtig for udvikling og dannelse. Det er pædagogernes ansvar at være medskaber af læringsrummet, være inspirerende og give lyst til at deltage og vække forundring.

6 Regnbuens profil Som et af de nyeste tiltag, er vi med i Friluftsrådets ”Grønne Spirer”, hvor vi arbejder mere med udeliv, større miljøforståelse og flere gode naturoplevelser i institutionen. Når handleplan og aktiviteter er godt på vej, vil vi modtage Det Grønne Spirerflag.


Download ppt "Velkommen til Regnbuen Her finder du kort fortalt lidt om institutionen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google