Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd - Pjecen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd - Pjecen."— Præsentationens transcript:

1 - Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd - Pjecen

2 Formål Historieopgaven er en større skriftlig individuel opgave. Forberedelsen kan godt foregå i grupper! ”Historieopgaven har som formål at opøve kursisterne i at arbejde med og fordybe sig i historiske problemstillinger og herunder inddrage de faglige mål. Endvidere har historieopgaven det generelle formål at introducere til de formalia, der knytter sig til en større skriftlig opgave”. Faglig træning af historie. Forberedelse til SSO i 2.hf

3 Emne & produktkrav Historieopgaven skal skrives inden for gennemgåede undervisningsforløb eller fællesfaglige forløb i KS. Læreren laver på forhånd 1-2 forskellige opgaveformuleringer i hvert emne, som I kan vælge mellem. I skal selv vinkle emnet ud fra den givne opgaveformulering ved at lave forskellige underspørgsmål. Opgavens omfang er fastsat til 5-8 sider á 2000 tegn.

4 Tidspunkt I uge 12 er der flexdage, hvor jeres historielærer vil lægger timer ind i Lectio. I denne uge kan der ligeledes være fælles eller individuel vejledning. Torsdag d. 29. og fredag d. 30. marts er skrivedage, hvor I ikke har timer på skolen. Her har du mulighed for at arbejde med opgaven hjemme eller på skolen. I skal regne med at bruge en del tid ud over undervisningstiden på opgaven.

5 Aflevering Historieopgaven skal afleveres på skolens kontor senest fredag d. 30/3 – 2012 kl. 14:00. Opgaven skal afleveres med skolens officielle forside, som du selv skal udfylde! Er historieopgaven ikke afleveret til tiden, vil den normalt ikke blive accepteret som afleveret. Det er dit ansvar at du har en opgave som kan afleveres!

6 Sygdom & snyd Hvis du bliver syg op til eller i opgaveperioden, skal du straks ringe til kontoret. Du kan ikke vente med at melde dig syg til det tidspunkt, hvor du skal aflevere opgaven. Besvarelsen skal være selvstændigt arbejde, du må ikke aflevere en andens besvarelse samt skrive af fra en ikke opgivet kilde.

7 Pjecen Indhold: Formål Valg af emne Opgaveformulering Skrivedage og opgaveperioden Snyd Sygdom Aflevering, bedømmelse, karaktergivning På hjemmesiden ligger alle oplysninger vedr. opgaven (dvs. dette PowerPoint, pjecen, forside, vejledning mht. litteratursøgning, litteraturhenvisninger m.m.).


Download ppt "- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd - Pjecen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google