Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dagens program Gennemgang af dagens/ugens program Oprettelse af blog

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dagens program Gennemgang af dagens/ugens program Oprettelse af blog"— Præsentationens transcript:

1 Dagens program Gennemgang af dagens/ugens program Oprettelse af blog
Egne læringsmål Modellen: Fokus på din læring Klasse snak om samarbejde Gruppe snak om samarbejde og samarbejdsaftale. I gang med uge opgaven ”Mig som GF elev” Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Intro til ugen I gang med opgaven Arbejde med jeres GF elev på padlet Arbejde med jeres GF elev i 3D udgaven Arbejde med jeres GF elev i 3D udgaven og forberede jeres fremlæggelse. Fremlæggelse. Morgensang Jeres læringsmål Erhvervsfaglig kompetence. Engelsk

2 Mig som grundforløbs elev
Mål: At hver gruppe på torsdag har lavet en ”profil” af en typisk GF elev og viser det for klassen. Hvordan: I får nogle emner og opgaver som I skal diskutere og ud fra det beslutte hvordan jeres GF elev skal være på netop dette område. Hver gruppe har et virtuelt rum (padlet), hvor jeres GF elev figurerer. Og I skal også konstruere jeres GF elev i 3D. Vi har værkstedet onsdag og torsdag formiddag. Torsdag: Hver bordgruppe fortæller og viser deres GF elev frem inkl. fremlæggelse af samarbejdsaftale. I har min. Derefter er der feedback.

3 Samarbejde Samarbejdsaftale:
- brainstorm på klassen – hvad er vigtigt når man skal samarbejde? - alle grupper laver samarbejdsaftale som skal sættes ind i padlet og som I skal fremlægge og evaluere på til jeres fremlægning.

4 Diskuter hver emne, Beslut hvordan jeres GF-elev skal være – sæt billeder, filmklip, tekst ind og hvad I ellers kan finde på.


Download ppt "Dagens program Gennemgang af dagens/ugens program Oprettelse af blog"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google