Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Af Christine Tindahl -kommunikation SKRIV EN FACEBOOK- OPDATERING skriv på vegne af en virksomhed brug 3 minutter på øvelsen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Af Christine Tindahl -kommunikation SKRIV EN FACEBOOK- OPDATERING skriv på vegne af en virksomhed brug 3 minutter på øvelsen."— Præsentationens transcript:

1

2 Af Christine Tindahl -kommunikation

3 SKRIV EN FACEBOOK- OPDATERING skriv på vegne af en virksomhed brug 3 minutter på øvelsen.

4 Skriver du Facebook- opdateringer, der vækker din modtagers følelser?

5 vi synes vi oplever vi har opnået - fokus på afsenderen du kan få ud af du kan opleve du kan få hjælp med - fokus på modtageren HAR DU FOKUS PÅ VI ELLER DU?

6 Din målgruppe gider ikke læse om dig ! De vil læse om sig selv ! De vil kunne se sig selv i dit budskab – være en del af det. FÅ SEKUNDER TIL AT FANGE MODTAGEREN GENKENDE SIG SELV I BUDSKABET Hvor meget information tager du selv stilling til? Bla bla bla

7 ”Vi har lige deltaget i et interessant foredrag om den nyeste teknologi inden for mobil-shopping.” + ”Vi lærte X og X, der kan hjælpe dig med at X ”

8 KENDER DU DINE MODTAGERE? Hvem er de? Hvad er deres interesser? Hvad synes de er sjovt?

9 BIOGRAFTIPS?

10 PRIORITER, DET VIGTIGSTE I BUDSKABET - jeg elsker dig RETORISKE SPØRGSMÅL - vi giver 10 % rabat. Hvor mange procent giver vi i rabat?

11 DEN UVENTEDE HISTORIE GIVER DIG OPMÆRKSOMHED Modsætningselementet – to elementer som står i kontrast til hinanden, giver en stærk effekt Historiefortællinger – modtageren kan se sig selv i historien – fanger opmærksomheden Uventededrejninger

12 det skal være letfordøjeligt stil relevante spørgsmål, men husk at I skal sætte tid af til at deltage i debatten følelsesmæssige statusopdateringer virker No-goes gentagelser lange pauser irrelevante indlæg OPSUMMERING


Download ppt "Af Christine Tindahl -kommunikation SKRIV EN FACEBOOK- OPDATERING skriv på vegne af en virksomhed brug 3 minutter på øvelsen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google