Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor."— Præsentationens transcript:

1 15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor

2 Kompetenceudvikling kompetencer = det, man skal kunne for at løse en (arbejdsmæssig) opgave. Hvordan specificerer man krav til et it-system? Hvordan undersøger man om firmaets web-site er brugervenligt? Hvordan programmerer man positionsafhængige flerbrugerspil til mobiltelefoner? Hvad er en it-strategi og hvordan laver man en?

3 It er ikke raketvidenskab, og dog… It er forførende let: det er ofte muligt at komme frem til en eller anden løsning, selv om man famler sig frem. Det bliver måske nok unødvendigt langsommeligt (og dyrt), og resultatet måske heller ikke særlig godt, men noget kommer der som regel ud af det. Det er forbløffende svært at lave gode løsninger! Selv personer, der har taget en videregående uddannelse, har sjældent i deres uddannelse fået de kompetencer de har brug for for at løse it- relaterede opgaver. Utrolige ressourcer bruges på at genopfinde den dybe tallerken. Kompetenceudvikling handler om at vide det man skal vide for at løse en opgave så vidt det nu vides.

4 Kort sagt Åbent universitet på ITU tilbyder it- kompetenceudvikling på universitetsniveau.

5 Succeskriterier for Åbent Uni Du skulle gerne lære noget, du ikke vidste i forvejen. Det ny, du lærer, skulle gerne sætte dig i stand til at gøre ting (”løse opgaver”), du ikke er rustet til nu. Du skulle gerne føle, at kompetencetilvæksten har været umagen og udgiften værd. Du skulle gerne have haft en sjov og spændende tid her.

6 Fremtiden for ÅU på ITU Størrelsen af ÅU på ITU i 2003: 101 ”årselever”, svarende til ca. 400 ÅU- studerende. Vi har som mål at øge det til 130 årselever i 2005. Vi vil gøre det bl.a. ved at øge udbud af kurser, der ligger uden for normal arbejdstid

7 Hvad kan vi tilbyde? Et meget rigt og spændende fagligt miljø, hvilket øger sandsynligheden for, at du kan få netop den kompetenceudvikling, du har brug for. En meget travl og udfordrende hverdag. En ny og enormt flot bygning...

8 ITU i Ørestad (fra juli 2004)

9 ITU i Ørestad (animationer) Klik her

10 På gensyn på Åbent Universitet … I Ørestaden Til september


Download ppt "15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google