Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kunstnergruppen Problemformulering: Der eksisterer ikke en effektiv formidling af/platform for, digital kunst på internettet. Vi vil finde ud af, hvordan.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kunstnergruppen Problemformulering: Der eksisterer ikke en effektiv formidling af/platform for, digital kunst på internettet. Vi vil finde ud af, hvordan."— Præsentationens transcript:

1 Kunstnergruppen Problemformulering: Der eksisterer ikke en effektiv formidling af/platform for, digital kunst på internettet. Vi vil finde ud af, hvordan man kan lave en applikation/platform, som kan promovere/formidle internetkunst, ud fra nogle sociale bånd.

2 Brainstorm på formål: Formidling af digital kunst Skabe forbindelse mellem kunstnere, brugere og teoretikere Få flere folk til at interessere sig for digital kunst Deling af digital kunst Diskussion Fokus på online end ofline Promovering af kunstnere Netværk mellem brugere

3 Teoretisk udgangspunkt: Diskussion af hvilke skaleringsmønstre vi ønsker at fremdrive i vores applikation afhængig af det formål vi lægger os fast på Diskussion af encitamenststruktiurer - hvad får folk til at ville bruge vores applikation - også afhængig af vore formål I og med vi tager udgangspunkt I et emne, vil vore projekt kræve at vi undersøger, hvad det er for nogle behov der eksisterer og vi vil løse.

4 Litteratur: Clay Shirky:


Download ppt "Kunstnergruppen Problemformulering: Der eksisterer ikke en effektiv formidling af/platform for, digital kunst på internettet. Vi vil finde ud af, hvordan."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google