Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Patienthotel i DNV-Gødstrup  Programgrundlaget for DNV: Der skal indrettes et patienthotel, der er designet og indrettet med henblik på at betjene selvhjulpne.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Patienthotel i DNV-Gødstrup  Programgrundlaget for DNV: Der skal indrettes et patienthotel, der er designet og indrettet med henblik på at betjene selvhjulpne."— Præsentationens transcript:

1 Patienthotel i DNV-Gødstrup  Programgrundlaget for DNV: Der skal indrettes et patienthotel, der er designet og indrettet med henblik på at betjene selvhjulpne patienter og pårørende, hvor omgivelser og indretning signalerer hotelservice, således at patienter, som selv kan reagere på ændringer i tilstanden kan understøttes i håndtering af deres egen sygdom. Det er vigtigt at understøtte de patienter, der kan selv, således at patienten har kontrol over sin egen situation. Ud over disse patienter skal hotellet kunne benyttes af pårørende, ambulante patienter med lang rejseafstand. Patienthotellet bør være bygningsmæssigt integreret med den øvrige bygningsmasse af hensyn til en fleksibel anvendelse.

2 Hvad har man gjort andre steder i landet?  DNU – Har ikke pengene, men vil gerne have et  OUH – HL har besluttet %hotel i Nyt OUH  Aalborg – besluttet et hotel med 75 pladser  Norden – hoteller med forskellige koncepter, også privat drevne

3  Skal vi have et patienthotel i DNV?  Hvad er forskellen på hotel og sengeafd.?  Kan vi integrere hotelsenge i sengeafsnittene, når vi får enestuer med plads til en pårørende?  Hvem skal være på et patienhotel?  I Projektsekretariatet er vi kommet i tvivl!

4 Koncepter for patienthotel:  Ren hoteldrift, hvor pårørende og andre også kan booke sig ind – kan være privatdrevet  ’Mellem-løsning’: En vis mulighed for spl.ass. Baggrund for ophold kan være geografi eller eks. IV-behandling  ’Limited-Care-Unit’: Pt’en skal have behov for pleje/behandling, som ikke kan håndteres i Hj.plejen, men ikke behov for specialafd.

5  Skal vi have et Patienthotel i DNV som planlagt?  I fald – hvilken type skal det være?  Bygnings- og indretningsmæssige krav er afhængige af hvilket koncept vi vælger  Vi skal sikre stor fleksibilitet i byggeriet


Download ppt "Patienthotel i DNV-Gødstrup  Programgrundlaget for DNV: Der skal indrettes et patienthotel, der er designet og indrettet med henblik på at betjene selvhjulpne."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google