Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum"— Præsentationens transcript:

1 Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum

2 Spørgsmål til kunstværket
Hvad ser du, beskriv motiv - figurativt/nonfigurativt, farver, materialer, størrelse, perspektiv etc. Hvem henvender kunsten sig til? Hvordan påvirker kunsten dig? Kan du lide hvad du ser? Hvad vil kunsten fortælle? Hvad skal kunst i det offentlige rum?

3 Hvad ser du, beskriv motiv
Det er en figurativt figur. Farverne er lidt kolde men også lidt varme med den lyseblå farve, ved den ene side af figur som ligner en et ansigt af en sort menneske den anden side er helt lyst og er næsten det samme som den ene side, oven på er der en fisk som er helt blålig og nogen kolde farver som om at den er i havet, figuren ligner en afrikansk maske som man bruge i Afrika til begivenheder og fester. Materialerne er træ og maling.

4 Hvem henvender kunsten sig til?
Kunsten henvender sig mest til børn, men også til dem som er lidt ældre. Pga. farverne som er glade og lidt kolde farver som vi mennesker jo har brug for. Det ændre nemlig på humøret med farver.

5 Hvordan påvirker kunsten dig? Kan du lide hvad du ser?
Jeg må indrømme at jeg faktisk kommer til at grine af det, fordi det ser så akavet ud. To sider af forskelligt udseende kan jo tyde på at det handler om mellem sorte og hvide er samme menneske art når kunstneren har valgt at lave det sådan. Men jeg kan faktisk godt lide det fordi den symboliser så meget.

6 Hvad vil kunsten fortælle?
To sider af forskelligt udseende kan jo tyde på at det handler om mellem sorte og hvide er faktisk det samme det er bare kuløren som adskiller os meget. Den måde han viser os at det er sådan han mener det er ved at farve den ene side af masken lys og den anden side mørk. kunstneren har valgt at lave det sådan.

7 Hvad skal kunst i det offentlige rum?
Kunsten i det offentlige rum skal gøre så vi bliver glade for at være der og gøre det mere hyggeligt.


Download ppt "Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google