Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet."— Præsentationens transcript:

1 1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet tildelt en digital fuldmagt. Når du har fået en digital fuldmagt, kan du logge på borger.dk, eller en anden digital løsning fra det offentlige, og med dit eget NemID handle på borgerens vegne. Digitale fuldmagter fungerer ligesom fuldmagter på papir. Du kan altid tilbagekalde fuldmagten, eksempelvis hvis du har gjort det, du skulle, for at afslutte sagen. Følg trinnene nedenfor hvis du ønsker at tilbagekalde en fuldmagt, du har fået.

2 Klik på fanebladet Fuldmagter. 1 1 1

3 Du kan se en liste over alle de fuldmagter, du har modtaget, under MODTAGNE FULDMAGTER. Kig listen igennem for at finde den fuldmagt, du søger. Klik på linket under Detaljer hvis du vil læse om, hvad fuldmagten indeholder. Klik på knappen TILBAGEKALD ud for fuldmagten. 1 2 2

4 Et nyt vindue åbner, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at tilbagekalde fuldmagten, ved at klikke på TILBAGEKALD. Du har nu tilbagekaldt fuldmagten, og du kan ikke længere benytte den. Personen, du fik fuldmagten af, vil få tilsendt en e-mail om, at du har tilbagekaldt den. 1 3 3 Bemærk, at du ikke kan fortryde tilbagekaldelsen, men du kan altid lave en ny forespørgsel på en fuldmagt under ANMOD OM FULDMAGT


Download ppt "1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google