Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

IT Arkitektur og Sikkerhed IT-arkitektur-principper og vurdering af IT-løsninger.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "IT Arkitektur og Sikkerhed IT-arkitektur-principper og vurdering af IT-løsninger."— Præsentationens transcript:

1 IT Arkitektur og Sikkerhed IT-arkitektur-principper og vurdering af IT-løsninger

2 I dag Gennemgang af opgaver fra kursusgang 3 Feedback på opgaver fra kursusgang 4 Feedback på evaluering Gennemgang af to cases fra real-life

3 Gennemgang af opgaver fra kursusgang 3 Forestil dig at du er IT-chef. En af dine driftsmedarbejdere kommer og siger at I skal anskaffe et nyt storage system. Hvad vil du spørge ham om? Hvordan vil du beslutte om du skal bevilge det?

4 Gennemgang af opgaver fra kursusgang 3 Forestil dig at du er IT-chef. Du arbejder i en virksomhed med hovedkontor i Danmark og datterselskaber i hele verdenen (20). I har i alt 3.000 medarbejdere hvoraf ca. 500 rejser meget. Det største af dataselskaberne ligger i Kina og næststørste i Rusland. En sælger fra Citrix kommer på besøg og vil forsøge at overbevise dig om at Citrix er en god ide, i forbindelse med udrulning af jeres nye centrale SAP system. Hvad taler for og imod? Og vil du anvende Citrix?

5 Gennemgang af opgaver fra kursusgang 3 I samme firma er I ved at opsætte et nyt AD Hvordan vil du foreslå at AD overordnet skal se ud (domains, træer og skove)? Og hvorfor?

6 Feedback på opgaver fra no. 4 Vigtigt at opgaven på en eller anden måde bliver linket sammen med teori. Hjælp til opgavebesvarelse kan downloades

7 Feedback på evalueringer En klar trend: For meget læsestof… Ikke akademisk… Stor niveauspredning i pensum Stort fagområde (for stort) Flere artikler beskriver det samme Flere detaljer Arkitektur og sikkerhed er ikke nødvendigvis to sider af samme sag Slides kan være mere konkrete/beskrivende Spisetid --- ENIG Newsgroup anmeldelse (mangel på)

8 Nyt format for hjemmeopgaver Torsdag 1, forelæsning i stofområde A I læser hjemme og laver simple korte ”læsekontrol-spørgsmål”, som afleveres individuelt Torsdag 2, forelæsning i stofområde B og gruppearbejde i stofområde A. I afleverer i grupper eller individuelt. Jeg skal nok rette hvad der kommer!

9 Og så… Over til opgaverne. Vi starter med Citrix og SAP ROI…

10 Vurder: Samspilsevne Tilgængelighed Økonomi Sikkerhed Skalerbarhed Ekspertisebehov Markedstrends


Download ppt "IT Arkitektur og Sikkerhed IT-arkitektur-principper og vurdering af IT-løsninger."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google