Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Strategisk kompetenceudvikling - konteksten

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Strategisk kompetenceudvikling - konteksten"— Præsentationens transcript:

1 Strategisk kompetenceudvikling - konteksten
Hvordan opleves vi? Hvad bliver der sagt om os? Image og tilfredshed hos studerende og omverden Hvad gør vi konkret - hver for sig og sammen Adfærd Hvad kan vi og hvad skal vi kunne? Kompetenceudvikling } konkrete projekter Hvad vil vi ift. til eks- og interne interessenter? Mission, Vision, Mål Hvad er vores grund- principper og værdier? Værdier Organisation, fysiske rammer og politisk kontekst Struktur

2 Strategisk kompetenceudvikling
projekter (hvad, hvem, hvordan?) Hvilke områder satser I på? Hvad er I gode til? Hvor skal I udvikle jer? – på kort og lang sigt Hvor står I ift. til vision, mission og mål?

3 Hvordan kommer I godt i gang med de valgte kompetenceprojekter?
Projektet skal udspringe af jeres visioner, mål og strategier Projekterne skal være afgrænsede, forståelige og overskuelige (spontant give mening for de involverede) De berørte skal involveres mest mulig – lige fra begyndelsen SU er meget vigtig at inddrage i hele organiseringen

4 Kom godt i gang… Ledelsen skal være med helhjertet – hele vejen
Mål, roller, forventninger, kritiske succesfaktorer skal være klokkeklare Rette medarbejdere til de rette udviklingsforløb Kommunikation skal være åben og behovsstyret I skal føle at I er i gang med at skabe en succes?

5 Spørgsmål til strategisk kompetenceudvikling?
Hvor befinder I jer i processen omkring strategisk kompetenceudvikling? Hvad har I brug for at få afklaret for at kunne komme videre?

6 Spørgsmål til gruppevis drøftelse
Fortæl om jeres tanker omkring jeres strategiske kompetenceudvikling? Hvilke spørgsmål, kommentarer, inspiration m.v. rejser det hos de 2 øvrige institutter?

7 Skab en historie om jeres kompetenceudvikling
Hvor kommer I fra? Hvad står i I? Hvor vil I hen? Hvordan kommer I derhen?


Download ppt "Strategisk kompetenceudvikling - konteksten"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google