Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Af Lasse, Peter, Steffen og Michael. Butler’s Choice Virksomhedstype:Engrovirksomhed Virksomhedsform:Aktieselskab Hovedsæde:Kerteminde, Nordre Havnekaj.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Af Lasse, Peter, Steffen og Michael. Butler’s Choice Virksomhedstype:Engrovirksomhed Virksomhedsform:Aktieselskab Hovedsæde:Kerteminde, Nordre Havnekaj."— Præsentationens transcript:

1 Af Lasse, Peter, Steffen og Michael

2 Butler’s Choice Virksomhedstype:Engrovirksomhed Virksomhedsform:Aktieselskab Hovedsæde:Kerteminde, Nordre Havnekaj 35 Antal ansatte:3 Produkt:Fisk- og Skaldyr. Og et lækkert sortiment af is Kunde:Restaurant og Cafe branchen Konsument:Personer der nyder en god jomfruhummer på offentlige steder. Samarbejdspartnere:Bager i Paris og en italiensk is producent

3

4

5 * Produkter vedrørende CSR * Global Compact

6

7

8 Butler’s Choice har 4 sider med CSR relation i deres årsrapport. De at rapportere i henhold til FN global compacts retninglinjer De går ikke ind for børne og tvangs arbejde, og der er blevet fundet børnearbejde hos et rejeselskab, hvor butler så har snakket hårdt til dem omkring børnearbejde og sådan noget.


Download ppt "Af Lasse, Peter, Steffen og Michael. Butler’s Choice Virksomhedstype:Engrovirksomhed Virksomhedsform:Aktieselskab Hovedsæde:Kerteminde, Nordre Havnekaj."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google