Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Projektledelse og arbejdsmiljø

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Projektledelse og arbejdsmiljø"— Præsentationens transcript:

1 Projektledelse og arbejdsmiljø
Esben Juul Nielsen & Magnus Kjøller Lou

2 Problemfelt Undersøgelsesdesign Teori Tidsplan
Indhold Problemfelt Undersøgelsesdesign Teori Tidsplan

3 Problem “Hvilke metoder kan en projektleder benytte for at sikre et godt arbejdsklima i en projektgruppe.” Dette indebære imellem projektleder, medarbejdere, og internt mellem medarbejderne.”

4 Situationsanalyse Ledelse Styregruppe Arbejdsmiljø Projektgruppe
Dette indebære imellem projektleder, medarbejdere, og internt mellem medarbejderne.” Projektgruppe

5 Motivation Pia Barner Neves konstatering af at projektledelse i en software kontekst, kan deles op i henholdsvis 20% projektledelse og 80% styring. Artiklen”The Human Dynamics of IT Teams” hvor forfatterne påpeger at ”relationship management” bør være en del af alle projektlederes værktøjskasse, da fokus på denne del af ledelsen kan øge effektiviteten i projektgrupper væsentligt. Dette indebære imellem projektleder, medarbejdere, og internt mellem medarbejderne.” Hvad er styring?? Og hvis det udgør 80% hvorfor koncentrerer vi os så ikke noget mere om det?? Ikke noget nyt fænomen, men måske ligesom Brugerne heller ikke er et nyt fænomen indenfor it-udvikling så er arbejdsmiljø heller ikke noget man har koncentreret sig om indtil nu.

6 Undersøgelsesdesign Primært teoretisk diskussion Forundersøgelse Teori
Interview (teamleder NNIT) Interview pr. mail?(Pia Barner Neve KMD) Dette indebære imellem projektleder, medarbejdere, og internt mellem medarbejderne.”

7 Undersøgelsesdesign Empiri Teori Problem
Vi angriber vores problem med to vinkler og som ender i en diskussion om hvilke metoder en projektleder kan anvende til at sikre godt arbejdsmiljø. Udkast til metoder der bør være i projektlederen/linjelederens værktøjskasse

8 The Human Dynamics og IT Teams Praktisk it-projektledelse
Teori The Human Dynamics og IT Teams Praktisk it-projektledelse Dette indebære imellem projektleder, medarbejdere, og internt mellem medarbejderne.”

9 Tidsplan Indtil nu Idegenerering Uge: 47 Interview Uge 48 Analyse
Udarbejdelse af tekst Dette indebære imellem projektleder, medarbejdere, og internt mellem medarbejderne.”

10 Gode ideer?? Hvad gør jeres projektleder for at der er god stemning i projektgrupperne? Dette indebære imellem projektleder, medarbejdere, og internt mellem medarbejderne.”


Download ppt "Projektledelse og arbejdsmiljø"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google