Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

I et land uden høje bjerge… Opgiv bønderne. De tror stadig de udgør landets vigtigste erhverv og mest kulturbærende. Det er forlængst historie – men det.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "I et land uden høje bjerge… Opgiv bønderne. De tror stadig de udgør landets vigtigste erhverv og mest kulturbærende. Det er forlængst historie – men det."— Præsentationens transcript:

1 I et land uden høje bjerge… Opgiv bønderne. De tror stadig de udgør landets vigtigste erhverv og mest kulturbærende. Det er forlængst historie – men det er ikke er- kendt, og derfor vil erhvervet ikke være med til at deles om beslutningerne. Bønderne vil bestemme det hele!!

2 Bønder ved ikke noget om natur og miljø. De har et nyttepræget natursyn. Men tiden kræver et økologisk natursyn. Bønder kan sprøjte, pløje og høste – men natur har de ikke forstand på.

3 Giv pengene til tilflytterne. Det er tilflytterne der udgør hovedparten af landbefolkningen. Giv landdistrikts- midlerne til dem – for de har ideer og er kreative.


Download ppt "I et land uden høje bjerge… Opgiv bønderne. De tror stadig de udgør landets vigtigste erhverv og mest kulturbærende. Det er forlængst historie – men det."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google