Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Udeundervisning Egebjerg Skole og Børnehave

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Udeundervisning Egebjerg Skole og Børnehave"— Præsentationens transcript:

1 Udeundervisning Egebjerg Skole og Børnehave

2 Udgangspunkt Sundhed: Kost Motion

3 Rødkilde Skole i Vanløse
Børn, der deltager i udeundervisning rører sig dobbelt så meget som børn, der modtager traditionel undervisning. Selvom eleverne ikke modtog traditionel undervisning i 20% af undervisningstiden, så havde de samme faglige niveau, som kontrolklasserne ved afslutningen af forsøget.

4 Fælles projekt for skolen. - Udviklet projektet
Fælles projekt for skolen. - Udviklet projektet. - Udveksler erfaringer ugentlig. - Udeundervisningen har fået et løft, efter at Jan, som er naturvejleder, er blevet ansat.

5 Egebjerg Skoles definition på udeundervisning:
Undervisning, der foregår uden for klasselokalet i skolegården, skoven, stranden o.s.v. ………………………………………………………………. Udeundervisning er en tankegang, som vi forsøger at have med os i al undervisnings- planlægning. Udeundervisning kan være fra hele dage til 30 min.

6 Målsætning for udeundervisningen er: - At der skal udeundervises i alle fag. - At alle elever skal have et forløb om ugen. - At børnehaven er med.

7 Rammerne Skemaet lægges så hver lærer har mindst 4 sammenhængende lektioner i de klasser de underviser i.

8 Vi har 3 baser Evas eng Naturlegepladsen Den mobile udeskole

9 Udfordringerne: At lære at tænke udeundervisning.
Praktisk tøj, cykler og madpakker. Vi har nu: Ekstra cykler Der kan købes turmadpakker i kantine. Vi mangler: Løsning på praktisk tøj.

10 Krav Udeundervisning skal i de respektive fag leve op til fælles mål.

11 ”Gaverne” ved udeundervisning, som vi har set det:
Eleverne rører sig mere Flere og nye relationer. Elev-elev. Elev-lærer Anvendelsesorienteret Øget refleksion i undervisningen Refleksionen bliver stimuleret af sanserne, der hjælper os til huske. Den ikke refleksive læring (manuel læring og udenadslære) kan hjælpes til at blive husket via sanserne - som huskeknager Øget rummelighed

12 Give eleverne glæde ved naturen
Give eleverne glæde ved naturen. Et dannelsesprojekt, hvor naturen kan være med til at udvikle de sanselige, æstetiske og eksistentielle sider hos de små mennesker , som vi i skolen bliver betroet at være med til at udvikle.


Download ppt "Udeundervisning Egebjerg Skole og Børnehave"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google