Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

6. lektion: ’Blog om unge’ og summativ evaluering 6 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Samfund og individ” baseret på kapitel 4 i bogen Luk Samfundet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "6. lektion: ’Blog om unge’ og summativ evaluering 6 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Samfund og individ” baseret på kapitel 4 i bogen Luk Samfundet."— Præsentationens transcript:

1 6. lektion: ’Blog om unge’ og summativ evaluering 6 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Samfund og individ” baseret på kapitel 4 i bogen Luk Samfundet Op!, af Brøndum og Hansen, Columbus 2010

2 6.lektion: ”Blog om unge” Lektien til 6.lektion: Der behøver ikke være en, men eleverne kan have glæde af forud for deres arbejde med bloggen, at have læst disse to artikler – der begge kan hentes på infomedia ”Ungdomskultur: Paradoks. Individualitet er et must i tidens massekultur”, af Niels Ulrik Sørensen, Politiken d.11.8.2005 ”Smid de dovne ud af gymnasiet”, Interview med Inge Heise, Politiken d.10.8.2002 kan hentes på Dagsorden og arbejdsformer 1.Eleverne arbejder med deres blogindlæg 2.Summativ evaluering (MC-test)

3 Individuel øvelse Skriv et blogindlæg der skal offentliggøres på www.luksamfundetop.dk www.luksamfundetop.dk I blogindlægget skal du diskuterer både fordele og ulemper ved at være ung i det senmoderne samfund. Du skriver til jævnaldrene men også til lærere. Du skal bruge mindst tre faglige begreber i din tekst og du må godt genbruge og omskrive tekstbidder som du tidligere har fremstillet i forløbet. Du skal bare sørge for at din tekst er sammenhængende og godt formidlet.


Download ppt "6. lektion: ’Blog om unge’ og summativ evaluering 6 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Samfund og individ” baseret på kapitel 4 i bogen Luk Samfundet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google