Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder."— Præsentationens transcript:

1 Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder og video på en gang .

2 Hvad kan Glogster? Glogster kan anvendes til præsentationer af elevernes eget arbejde, eller til præsentation af et emne eleverne har arbejdet med. Fx en råvares vej fra jord til bord, mad fra andre lande, ernæringsforbedring, mad og bæredygtighed mv. Glogster kan fx bruges til at: Præsentere fakta eller tekst i små tekstbokse Indsætte lydoptagelser - egne eller fra nettet

3 Glogster kan bruges til at:
Indsætte små filmklip, både egne optagelser eller klip hentet fra

4 Glogster kan bruges til at:
Indsætte egne billeder fra undervisningen eller billeder hentet fra fx

5 Glogster kan bruges til at:
Indsætte links til andre hjemmesider. Et billede kan fx laves til et hyperlink Billedet er et link til

6 EKSEMPEL PÅ GLOGSTER .m..m

7 Opgave fra materialet til de 10 kostråd
I materialet til de 10 officielle kostråd findes følgende opgave: Denne opgave kan vi pifte lidt op ved at bruge glogster 

8 Opgave til jer med nyt multimodal værktøj 
Klik her for at komme til ”Sign up” I skal nu selv prøve at lave denne opgave ved at bruge glogster i stedet for PowerPoint. Gå ind på hjemmesiden God fornøjelse  Vejledning til brug af Glogster kan findes her: Sådan deler du din glogster:


Download ppt "Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google