Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Den 17. marts kl.10 var 2.z (inkl. gruppe 5) på Vancouver Art Gallery.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Den 17. marts kl.10 var 2.z (inkl. gruppe 5) på Vancouver Art Gallery."— Præsentationens transcript:

1 Den 17. marts kl.10 var 2.z (inkl. gruppe 5) på Vancouver Art Gallery.

2 Gruppe 5 valgte her at koncentrere sig om kunstneren...

3 Biografi Brian Jungen er af halv schweizisk og halv indiansk afstamning. Han er født og opvokset i en nordlig, afsidesliggende del af BC, hvor han tilegnede sig sin interesse for at omdanne hverdagsmaterialer til kunstværker. I anledning af at han skulle studere kunst på Emily Carr-universitetet flyttede han til Vancouver, hvor han bibeholdte denne interesse.

4 Gruppe 5’s selvvalgte kunstværk Shapeshifters - er navnet på de tre gigantiske hvalskeletter lavet af havestole. Made by Brian Jungen

5 Shapeshifters Det første som falder iagtageren i øjnene er synet af et stort hvalskelet ophængt i metalwirere, som henleder tanken på et zoologisk museum. Ved nærmere eftersyn ses dog at skelettet er opbygget af moderne haveplastikstole. De voldsomme kontraster som fortidens skeletter og nutidens stole tilsammen udgør viser ironien i at noget fortid kan udtrykkes ved noget nutidigt, vice versa – heraf Shapeshifters. Plastik er vel at mærke fremstillet af råolie som oprindeligt stammer fra levende væsner.

6 Tema Temaet for dette kunstværk må siges at være kontrasten mellem kultur/natur – materialisme/naturalisme. Dette giver god mening i sammenhold med hans tvedelte kulturrelle baggrund. På den ene side et naturfolk, på den anden side et kapitalistisk folk.

7 Credits 1. fotograf og kameraejer – Mikkel Mann 2. fotograf – Jesper Laugesen 3. fotograf – Morten Damm De kønne modeller på billede 2 – Morten Damm, Mikkel Mann, Nicklas Lütken og Christian Kuhfuß Forfattere (gruppe 5) – Morten Damm, Mikkel Mann, Nicklas Lütken og Christian Kuhfuß Tak til – Teamlærerne Merete Bjørn og Ralf T, Mikkel Mann for lån af Computer, Jesper Laugesen for dokumentation af arbejdet, beboere på værelse 201 for lån af værelse, Matthias Finne for lån af seng, Jon Nielsen (med to n’er) for hjælp til gode formuleringer, og sidst men ikke mindst TAK til vores forældres børn.


Download ppt "Den 17. marts kl.10 var 2.z (inkl. gruppe 5) på Vancouver Art Gallery."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google