Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dybkær Specialskole - ikke for ikke helt almindelige børn.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dybkær Specialskole - ikke for ikke helt almindelige børn."— Præsentationens transcript:

1 Dybkær Specialskole - ikke for ikke helt almindelige børn

2 Skolens målsætning er at: nanananarbejde med at udvikle skolens pædagogik, således at undervisnings- og fritidstilbuddet kontinuerligt afstemmes efter den aktuelle elevgruppes undervisnings og fritidsbehov. nanananarbejde aktivt med at sikre forældrenes indflydelse på elevernes skolegang. nanananarbejde aktivt på at skolen, af forældre og andre også opleves som et sted, der kan være rammen om gensidig inspiration og erfaring om det, at have et handicappet barn.

3 Fritidsdelen ”SFO’en” nVnVnVnVi vægter fritiden højt, hvor leg, fysisk udfoldelse, samvær og ro skal fylde dagen. nVnVnVnVi ønsker at styrke børnenes evner til at fungere socialt og til at indgå i sociale relationer. nVnVnVnVi arbejder videre på de ting børnene er gode til og hjælper dem til at udvikle nye sider af sig selv, så de får succesoplevelser og derved højner deres selvtillid. nVnVnVnVi giver plads til børnenes egne initiativer nVnVnVnVi ønsker, at børnene bliver bedre til at beskæftige sig selv. nVnVnVnVi ønsker at styrke børnenes selvværd.

4 Udflugter Skolen lægger meget vægt på den almene viden samt de sanselige oplevelser. Derfor er der som led i undervisningen mange udflugter.


Download ppt "Dybkær Specialskole - ikke for ikke helt almindelige børn."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google