Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede."— Præsentationens transcript:

1 Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede om at acceptere opkaldet. For at afslutte videodelen af opkaldet skal du pege på kameraikonet og derefter klikke på et af følgende: Video © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Stop min video for at stoppe din videostream. Du kan stadig se andres video. Afslut video for at stoppe med at se alle videoer. Du vil stadig have lyd. TIP Under en chatsamtale eller et lydopkald kan du klikke på kameraikonet for at ændre det til et videoopkald. Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 Konfigurere din videoenhed Du skal have et kamera for at kunne dele din video, men du behøver ikke at have et kamera for at kunne se en andens videoer. For at indstille dit kamera skal du gøre følgende: Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Lync, og klik på Videoenhed. Hvis du ikke ser forhåndsvisningen af din video, skal du kontrollere, at kameraet virker korrekt. For at justere indstillingerne skal du klikke på Kameraindstillinger. Vælge udseende I videosamtalevinduet skal du klikke på Vælg et layout og vælge et af følgende: Gallerivisning for at vise alle deltagernes videoer. Talervisning for kun at vise præsentationsværtens videoer. Indholdsvisning for kun at vise mødeindholdet. Kompakt visning for at vise billeder af deltagerne i et kompakt vindue. Administrere deltagere For at administrere deltagerne skal du højreklikke på en persons video eller billede og klikke på: Slå lyden fra, Slå lyden til eller Fjern for at slå lyden til eller fra for personen eller fjerne personen fra opkaldet. Fastlås videospotlyset for at gøre den pågældende persons video til en spotlysvideo. Fastgør til galleriet for at beholde denne person i gallerivisning. Vælge visningen I videosamtalevinduet skal du klikke på Pop ud-video for at se videoerne i et separat vindue. Klik herefter på Fuld skærmvisning for at få en stor visning af videoer, og klik på Pop ind-video for at gå tilbage til normal visning.

2 Invitere andre personer til et videoopkald 1.Hold markøren over personikonet i samtalevinduet, og klik på Inviter flere personer. 2.Indtast eller vælg nye inviterede, og klik derefter på OK. De nye personer, du har inviteret, modtager en meddelelse med anmodning om at deltage i dit telefonmøde. Føje video til en chatsamtale 1.I samtalevinduet skal du pege på kameraikonet og kontrollere din forhåndsvisning. 2.Juster dit kamera efter behov, og klik på Start min video. 3.For at stoppe deling af din video skal du klikke på Stop min video. TIP Klik på Afslut video for at stoppe deling af din video med andre OG afslutte deres videofeeds til dig. Starte et videomøde Start et ad hoc-videomøde for at diskutere et emne, der kræver omgående håndtering. 1.I din kontaktliste skal du vælge flere kontakter ved at holde Ctrl-tasten nede og klikke på navnene. 2.Højreklik på et af de valgte navne, og klik på Start et videoopkald. Når du starter et videoopkald, bruger du automatisk Lyncs computerlyd. 3.Brug videoknapperne til at styre mødet. Besvare et videoopkald Når nogen ringer til dig, vises en besked på skærmen. Klik et sted i billedområdet for at besvare opkaldet. Klik på Ignorer for at afvise opkaldet. Klik på Indstillinger og på den relevante markering for at gøre et af følgende: Svar via chat i stedet for video. Besvar med kun lyd, hvis du ikke har lyst til at bruge video. Skift status til Vil ikke forstyrres for at ignorere dette opkald og andre, indtil du har ændret din status.


Download ppt "Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google