Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klub og skole samarbejde. Skole og sundhed. Tænk anderledes…..

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klub og skole samarbejde. Skole og sundhed. Tænk anderledes….."— Præsentationens transcript:

1 Klub og skole samarbejde. Skole og sundhed. Tænk anderledes…..

2 Lidt om KRFK. Sammenlægning mellem Krogsbølle og Roerslev. 4 seniorhold og 2 hold med ældre herrer. 6 ungdomshold tilmeldt hos FBU – samt pokkers mange nye små piger og drenge i alderen 4-7 år. 2010 – 2011 ungdoms fremgang på 42 %. En forening med særdeles sund økonomi.

3 Et meget aktivt ungdomsudvalg. Afslutning. 300 til sommer afslutning. Opvisningskamp OB vs KRFK. 800 til opvisningskamp.

4 Medlemsfremgang på 42 % - sætter tanker i gang. Samarbejde med skolen. Der går 300 elever på skolen. 100 elever i 8 – 9 klasse. Skolen ligger i forbindelse med idrætsforeningen. Forår 2010 satte vi i gang. Vi lave et valgfags tilbud til 8 og 9 klasse. Krogsbølle Skole.

5 Vi mangler trænere. Vi mangler dommere. Kontakt til skolen, vi har en ide. Kontakt til FBU, vi har en ide, og har brug for hjælp. Det fik vi, og sammen med Klaus W. samt via dialog blev der strikket et spændende program sammen.

6 Program: 9 ugers forløb, af 90 min. varighed pr. gang. Teknik og træning. Ungdomskampleder. Teenagertræning. Ernæring. Koordinationstræning. Afslutning. Efter hver lektion, fik eleverne officielt DBU kursus bevis. De unge mennesker har dømt deres første kampe ved et U 8 stævne, - Med stor succes….. Arbejder på et point system, for at fastholde dem som aktive dommere i klubben.

7 Kurset har været en stor succes, både for klub og skole…….. Økonomi. 20 elever deltog. Kursus pris 10.000 kr. FBU betalte kørsel udgifter. Fik 5000 kr. fra Nordfyns kommune. Udgift til KRFK 5000 kr. Tirsdag den 7 november, er der afslutning, hvor der er spisning og foredrag ved, talentchef Uffe Pedersen. Odense Boldblub.


Download ppt "Klub og skole samarbejde. Skole og sundhed. Tænk anderledes….."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google