Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Isolering.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Isolering."— Præsentationens transcript:

1 Isolering

2 Vores produkt: Isolerings Tester

3 Hvordan laver man en isoleringskasse?
Kassen Start med at tager 4 flamingo stykker på 60cm * 60cm * 60cm Tykkelsen på bunden er 10cm Siderne er 5cm tykke derefter sættes de 4 stykker sammen med lim eller små træstykker. Derefter laver man bunden som er 60cm * 60cm * 10cm så der kommer en kasse uden låg.

4 Låget Til låget skal man havde et flamingo stykke på 60cm * 60cm. Derefter filer man ind i yderkanten af flamingoen, så låget kan sættes ned i kassen uden at der kommer luft ind. På låget kan man også montere et håndtag (så man ikke ødelægger kassen når man åbner låget) af træ eller andre materialer, men HUSK at der ikke må kunne komme luft igennem hullet til håndtaget.

5 Skillevægge Skillevæggene er dem, som skal kunne holde varmen adskilt i mellem de to rum i kassen. Derfor kan det være smart vis man laver et par forskellige skillevægge fx træ, rockwool, fugeskum osv.

6 Pæren Når pæren skal monteres er det smart at lave et lille rum i gennem siden på et af skillerummene og sætte en holder op til pæren, så pæren ikke bare ligger op af flamingoen. Inde i kassen kan der blive meget varmt så det ville være klogt at sætte noget sølvpapir op langs siderne i det rum hvor pæren er i.

7 Her er vores kasse i 3D


Download ppt "Isolering."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google