Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til forårs-sfo. Målet med i aften 1)Se omgivelserne. 2)Få praktiske oplysninger 3)Give et indblik i en forårs-sfo-dag. 4)Tid til de 1000 spørgsmål.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til forårs-sfo. Målet med i aften 1)Se omgivelserne. 2)Få praktiske oplysninger 3)Give et indblik i en forårs-sfo-dag. 4)Tid til de 1000 spørgsmål."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til forårs-sfo

2 Målet med i aften 1)Se omgivelserne. 2)Få praktiske oplysninger 3)Give et indblik i en forårs-sfo-dag. 4)Tid til de 1000 spørgsmål. 5)Afsæt i evalueringerne

3 Afsæt i evalueringerne Forårs-sfo er en forsøgsordning. – Udgangspunkt: Viben, Svanen, Agerhønen lægger børn til. Forsøget evalueres løbende mhp. justeringer. – Evalueringer; elever, forældre, personale. Indsatspunkter: – Fagligt forløb (tal/bogstaver) – Mentorordning – Læseminutter.

4 Det videre progam Anne tager over: Præsentation af personale. Rundvisning Indblik i en forårs-sfo-dag Praktiske oplysninger De 1000 spørgsmål


Download ppt "Velkommen til forårs-sfo. Målet med i aften 1)Se omgivelserne. 2)Få praktiske oplysninger 3)Give et indblik i en forårs-sfo-dag. 4)Tid til de 1000 spørgsmål."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google