Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning."— Præsentationens transcript:

1 - en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning

2 Forud for projektet: Skolernes lærere og pædagoger (2+1+skoleleder) har forinden denne undersøgelse gennemgået et 6-dages kursus i Kreativ læring, som gør dem i stand til at benytte de pædagogiske læringsmetoder, som benyttes i Den Kreative Platform. Dette skal danne grundlag for undersøgelsen. Forskningsprojektet: Forskningscenteret for Den Kreative Platform arbejder med en arbejdsmetode (Den Kreative Platform] til bl.a. folkeskolen ud fra et princip om inklusion. Denne metode arbejder med specielle kompetencer i forhold til: 1. Alle har til enhver tid samme fokus 2. Fokus er altid på opgaven 3. Der er ingen bedømmelse af hverken elever, deres ideer, forslag eller den opgave de udfører 4. Al viden er rigtig viden, og alle kan bidrage med viden.

3 Den Kreative platform arbejder med en tilgang til undervisningen, som inkluderer alle i klassen i et skabende fællesskab og læringsmiljø. Underviseren får en ny rolle i forhold til at motivere eleverne. Didaktikken gør, at eleverne oplever energi i undervisningen, hvilket er afgørende for, at læring finder sted. Ved hjælp af dette tillader Den Kreative Platform alle at bruge al deres viden og alle deres erfaringer i forhold til det emne, der undervises i. Erfaringer har vist, at fokus flyttes fra barnets individuelle problemer og evt. fejl til barnets ressourcer og til, hvordan barnet kan bidrage med viden til fællesskabet. Forskningsprojektet ønskes opbygget som en aktionsforskning, hvor fokus er på, at alle børn inkluderes i undervisningen og bidrager med deres viden til fællesskabet.

4

5 Formål

6

7

8

9

10

11

12 Ned Op

13


Download ppt "- en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google