Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen på Tietgen Handelsgymnasium. Har jeg talentet til at bidrage til alt det gode, der allerede gøres? Nogle vil jeg skuffe Andre forhåbentligt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen på Tietgen Handelsgymnasium. Har jeg talentet til at bidrage til alt det gode, der allerede gøres? Nogle vil jeg skuffe Andre forhåbentligt."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen på Tietgen Handelsgymnasium

2 Har jeg talentet til at bidrage til alt det gode, der allerede gøres? Nogle vil jeg skuffe Andre forhåbentligt inspirere

3 Livet på et Handelsgymnasium Kultur ændringen er det bedste der er sket via talent projektet.. Og dermed en del af profileringen

4 Livet på et Handelsgymnasium Det konkrete talent projekt på Tietgen HHX Organiseringen : Jeg tog kontakt til SDU Jeg udvalgte tre lærere som tovholdere Via mentorer blev der udpeget talenter fra 2. og 3. g klasserne 52 blev udpeget og spurgt 46 ville gerne deltage i ….

5 Livet på et Handelsgymnasium Elever inden for alle kategorier (med fokus på økonomi, sprog og matematik)

6 Livet på et Handelsgymnasium Tema : Energisektor De fleste oplæg på SDU fra 16.00-20.00 Ellers på skolen fra 16.00 – 20.00 (6-7 gange på et skoleår. Derudover en synopsis) 1.Oplæg fra Energinet omkring elforsyningsnettet 2.Et oplæg fra DONG omkring bl.a. omlægningen fra fosile brændstoffer til biomasse, opsætningen af vindmøller og afgiftsincitamenter

7 Livet på et Handelsgymnasium 3. Oplæg omkring generel økonomisk teori der kan anvendes på miljøøkonomiske spørgsmål. Indblik i brugen af SDU´s bibliotek - herunder vejledning i informationssøgning Alle grupper har fået tilknyttet en PHD studerende fra SDU.

8 Livet på et Handelsgymnasium På skolen har de fået vejledning ift. problemformulering Eleverne har selv dannet grupper Der er et besøg hos Energinet i støbeskeen.

9 Livet på et Handelsgymnasium I april præsenterer de deres synopsis foran et panel Der er en præmie forbundet hermed

10 Livet på et Handelsgymnasium Lærerne ved, hvem talenterne er Dette skal udnyttes i timerne og dette er næste fokus Ellers … næste fokus? Flere fag Større samarbejde Hvem har monopol på fynske talenter ?

11 Livet på et Handelsgymnasium Er talenter fra hjem, hvor mor og far er studenter?? 24% begge forældre kun grundskole. 13% en eller begge forældre har højst en KVU 21% en eller begge forældre har højst en MVU 21% en eller begge forældre har højst en LVU 16% en eller begge forældre har højst en studentereksamen


Download ppt "Velkommen på Tietgen Handelsgymnasium. Har jeg talentet til at bidrage til alt det gode, der allerede gøres? Nogle vil jeg skuffe Andre forhåbentligt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google