Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen."— Præsentationens transcript:

1 En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen. Skole

2 Lidt sender. I pausen hørte Leo at drengene som han så, var brødre og skulle starte På skolen og de skulle gå i Leos klasse.

3 Hjem fra skole. Da Leo næsten var hjemme mødte han de to nye drenge, de spurgte Leo hvor man køber spraydåser og så gik Leo med dem. Og de fik talt sammen og det endte med at de spurgte Leo om han vil med næste gang når de skal male på nogle mure rundt omkring, det eneste Leo kunne sige var ”ja helt sikkert

4


Download ppt "En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google