Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Digital billedsamtale - med billedet som sprog. Anne Herskind - Bjergmarkskolen Undervisningsforløb Adobe Photoshop introduktion Introduktion til opgave.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Digital billedsamtale - med billedet som sprog. Anne Herskind - Bjergmarkskolen Undervisningsforløb Adobe Photoshop introduktion Introduktion til opgave."— Præsentationens transcript:

1 Digital billedsamtale - med billedet som sprog

2 Anne Herskind - Bjergmarkskolen Undervisningsforløb Adobe Photoshop introduktion Introduktion til opgave – fælles billede Arbejder to på et billedforløb på hver deres pc Sender til hinanden med tidsinterval på 45 min. I alt 4 billeder Ender med ét fælles billede Diskussion af forståelse for hinandens ændringer og fortolkninger

3 Anne Herskind - Bjergmarkskolen

4

5

6

7

8

9

10

11 Elevernes tilgang til billedarbejdet Drengene havde fokus på formlegen / tekniske effekter – pigerne fokus på indsætning af objekter, som tilsammen skabte en fortælling. Pigernes arbejde bestod i højere grad af en kombination mellem formleg og fortælling Pigerne var mere bevidste om brugen af humor, skildring af forskellige sider af livet – drengene legede med symboler uden at tillægge dem nævneværdig betydning, det gælder også brugen af skrift.

12 Anne Herskind - Bjergmarkskolen Refleksion over elevernes handlinger Hvis eleverne inddrager en fortælling i deres arbejde med billeder i det elektroniske medie øges kompleksiteten og fortolknings mulighederne Eleverne benytter sig af de billeder de møder i den omgivne kultur og heri et varieret brug af medier Når elever benytter medier til at skabe en fortælling med billeder indgår de i en kommunikationsproces med sig selv, mediet og dem som tager del i det Eleverne leger med medierne for at tilegne sig tekniske færdigheder og for at skabe fortællinger


Download ppt "Digital billedsamtale - med billedet som sprog. Anne Herskind - Bjergmarkskolen Undervisningsforløb Adobe Photoshop introduktion Introduktion til opgave."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google