Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Produktion af musikvideoer 8. årgang, dansk, CA, AD, KU, KK Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Produktion af musikvideoer 8. årgang, dansk, CA, AD, KU, KK Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013."— Præsentationens transcript:

1 Produktion af musikvideoer 8. årgang, dansk, CA, AD, KU, KK Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013

2 Hvad ville du/I opnå?  1. Læringsmål  genkende og beskrive tre forskellige typer af musikvideoer  sammenholde tekst og billedside til et stykke musik  beskrive stemning og handling i en musikvideo  redegøre for filmiske virkemidler i en musikvideo  analysere en musikvideo  anvende billedbehandlingsprogrammet Movie Cut  bruge viden om genrerne i arbejdet med at lave en musikvideo, hvor musik og billeder understøtter hinanden Beskriv forløbets: Faglige trinmål Digitale dannelsesmål Almene dannelsesmål

3 Hvad gjorde du/I? Vi valgte at deltage i Gyldendals konkurrence om at lave en musikvideo til Nik og Jays nye sang ”Pænt nej tak”. Før vi gik i gang med selv produktionen, arbejdede vi med musikvideoen som genre og de filmiske virkemidler.  1. Læringsmål  2. Indledning  3. Musikvideotyper  4. Den performative video  5. Den narrative video  6. Den lyriske video  7. Elevernes egen produktion af en musikvideo til Nik og Jays sang ”Pænt nej tak”  8. Evaluering og feedback Beskriv forløbet: Guide? Skabelon? Evaluering? Programmer? Produkter? Redskaber?

4 Eksempler Indsæt billeder, fil eller tekst fra forløb

5 Hvordan gik det?  eleverne havde en god proces, arbejdede motiveret med produktionen af videoer  de lærte at anvende Movie Cut, I-movie og Movie Maker  de lærte knap så meget om filmiske virkemidler, da tiden var for knap til at nå i dybden med dette Evaluering? Udfordringer? Elevers læring? Elevers motivation? Værdi?

6 Hvad har du/I lært?  Movie Cut var ikke egnet nok som billedbehandlingsprogram i denne sammenhæng – Movie Maker og I-movie var bedre  en anden gang skal vi have bedre tid til både optakten om musikvideogenrer og selve produktionen, så eleverne får en dybere viden om de filmiske virkemidler Næste gang? Opnå/undgå?

7 Andet?


Download ppt "Produktion af musikvideoer 8. årgang, dansk, CA, AD, KU, KK Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google