Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Indledning Resultater fra spørgeskema undersøgelsen 374 har svaret på spørgsmålene Svaret på spørgsmålet: Hvem vil til den tid være i gang med at bruge:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Indledning Resultater fra spørgeskema undersøgelsen 374 har svaret på spørgsmålene Svaret på spørgsmålet: Hvem vil til den tid være i gang med at bruge:"— Præsentationens transcript:

1 Indledning Resultater fra spørgeskema undersøgelsen 374 har svaret på spørgsmålene Svaret på spørgsmålet: Hvem vil til den tid være i gang med at bruge:

2 Indledning Svaret på spørgsmålet: Hvilke dele af SkoleIntra forventer I at være gået i gang med i starten af 2007 Elev Intra Lærer Intra

3 Indledning I tråd med de undersøgelser som UVM foretager, de siger bl.a. Stor udbredelse af anvendelsen af LærerIntra. Det går langsomt, men fremad med ElevIntra og ForældreIntra. Det tager mange år da det er en proces, der påvirker de interne rutiner Der er håb forude, men det kræver formidling af gode eksempler og konkrete forslag Det er det vi skal bruge de næste par dage på!


Download ppt "Indledning Resultater fra spørgeskema undersøgelsen 374 har svaret på spørgsmålene Svaret på spørgsmålet: Hvem vil til den tid være i gang med at bruge:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google