Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Etikette på banen Kære medlemmer. Kong vinter har invaderet KGC med sne og afslører desværre også hermed nogle dårlige vaner på banen. Som I kan se på.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Etikette på banen Kære medlemmer. Kong vinter har invaderet KGC med sne og afslører desværre også hermed nogle dårlige vaner på banen. Som I kan se på."— Præsentationens transcript:

1 Etikette på banen Kære medlemmer. Kong vinter har invaderet KGC med sne og afslører desværre også hermed nogle dårlige vaner på banen. Som I kan se på billederne er der trukket golfvogne på kryds og tværs af sommer teesteder og greens. Jeg retter derfor en bøn fra greenkeeper teamet. Respekter venligst golfetiketten selvom det er vinter. Golfvogne må ikke trækkes over greens og teesteder Hvis vi ikke holder vogne fra teesteder og greens vil det kræve en meget større indsats for at genoprette banen til foråret. Med venlig hilsen Ronny Kert Manager

2 Teested på hul 3

3 Teested hul 5

4 Green hul 4


Download ppt "Etikette på banen Kære medlemmer. Kong vinter har invaderet KGC med sne og afslører desværre også hermed nogle dårlige vaner på banen. Som I kan se på."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google