Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Det hele startede med….. Ansættelse som midlertidig leder i en afdeling midt i forandring, forvirring og frustration pga. store organisatoriske omlægninger.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Det hele startede med….. Ansættelse som midlertidig leder i en afdeling midt i forandring, forvirring og frustration pga. store organisatoriske omlægninger."— Præsentationens transcript:

1 Det hele startede med….. Ansættelse som midlertidig leder i en afdeling midt i forandring, forvirring og frustration pga. store organisatoriske omlægninger af både personaleforhold og patientkategorier…. Forandringerne har forskellige konsekvenser for de forskellige personalemedlemmer.

2 Dialog aften - billeder af den flytteproces som afdelingen netop har gennemlevet (musik) Oplæg omkring forandring Nyhedsudsendelsen Opsamling Tak fordi du…….

3 Oplæg…. Hvad er forandring – og hvordan opleves forandring Er forandring svær fordi det indebærer læring? – Argyris Komplekse responsive processer - stacey At se nye muligheder – tage styring Scharmer Forandring handler om: læring og kontrol og styring

4 Forestil jer…… Der er sket en stor forandring i opvågningen. Hvordan er den blevet modtaget, og hvordan ser den ud i praksis? I skal Interviewes: Hvad vil I gerne fortælle om forandringen Hvordan er har det været at være sygeplejerske i opvågningen gennem denne forandring? Hvad er godt og hvad er skidt?

5 Planchen skal indeholde: Overskrift: Headline – hvad er historiens budskab? Intro speak; hvad er journalistens introduktion til historien – underoverskriften Citaterne: Hvem interviewes, og hvad udtaler de sig om. Hvad siger de, og hvad er de stolte/glade/ kede af??? Storyboard: Hele historien fra start til slut – hvilke billeder bliver vist – ser vi frem eller tilbage i tiden – hvad har gjort udfaldet osv…..

6

7 Lægerne forlader opvågningen på Ålborg Sygehus

8 Hjælp Helle med at finde de 12 min. Uden det koster!

9

10 Oprør mod linneddepotet

11 Fra opvågning til intensivt afsnit

12 Oprør mod linneddepotet

13 Lægerne forlader opvågningen på Ålborg Sygehus

14 Blev vi klogere…. Forandring er individuel Har samme symptomer Forandring og positionering Forandring skal give mening Forandring kan være positivt hvis man selv tager styring Frustration er en del af processen, og skal have lov til at leve….. Vi lærer af forandring – det er fedt men hårdt…

15 Hvad går jeg og tænker lidt over… ? Fra at være sygeplejerske til leder – fra leder til sygeplejerske – fra sygeplejerske til studerende ……. og tilbage igen. Hvad observerer jeg som leder og hvad observerer jeg som konsulent? Ramte jeg rigtigt…? Hvad er kvalificeringen – org. Læring ? Dialogudvikling – som platform for gruppeudviklingssamtaler Stacey – komplekse responsive processer Weick – sensemaking Scharmer – Fra Max guru til næsten guru…..


Download ppt "Det hele startede med….. Ansættelse som midlertidig leder i en afdeling midt i forandring, forvirring og frustration pga. store organisatoriske omlægninger."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google