Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kære børnehaveklasseleder / lærer Her har du nogle billeder og en oplæsningstekst om Søren Kierkegaard. Bemærk at du kan finde den tekst, der passer til.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kære børnehaveklasseleder / lærer Her har du nogle billeder og en oplæsningstekst om Søren Kierkegaard. Bemærk at du kan finde den tekst, der passer til."— Præsentationens transcript:

1 Kære børnehaveklasseleder / lærer Her har du nogle billeder og en oplæsningstekst om Søren Kierkegaard. Bemærk at du kan finde den tekst, der passer til billederne nede i ”note-feltet”. Du kan bedst bruge det, hvis du printer det ud således: Udskriv – udskriftslayout – noter Så kan du nemlig læse op fra papiret, mens børnene kan se billederne på storskærmen. Efter selve oplæsningsteksten følger de otte ord, som vi har valgt til ordlisten – og altså de 8 ord, som skal bearbejdes. Tegningerne er lavet af: Sofie Dahl Også her kan du få støtte, når ordene skal forklares for eleverne, ved at læse i ”note-feltet”.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12  ” Thi det gælder altid, at ethvert menneske kun fatter, hvad han har brug for”  ”Af alle glæder er forventningens glæde den største”  ”Af alle latterlige ting forekommer det mig at være det allerlatterligste at have travlt”

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23


Download ppt "Kære børnehaveklasseleder / lærer Her har du nogle billeder og en oplæsningstekst om Søren Kierkegaard. Bemærk at du kan finde den tekst, der passer til."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google