Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Testmetoder Der er to muligheder: a.at benytte folieleverandørens dokumentation (klasse RA1, RA2 og én eller flere af tabeller i ETA’ere) b.at kræve anvendelse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Testmetoder Der er to muligheder: a.at benytte folieleverandørens dokumentation (klasse RA1, RA2 og én eller flere af tabeller i ETA’ere) b.at kræve anvendelse."— Præsentationens transcript:

1 Testmetoder Der er to muligheder: a.at benytte folieleverandørens dokumentation (klasse RA1, RA2 og én eller flere af tabeller i ETA’ere) b.at kræve anvendelse af metoden i prEN 12899-6 a.er den nemmeste, men gør det i princippet ikke muligt at sikre funktion og sammenligning af produkter b.kræver national regulering, men giver et godt indtryk af funktionen

2 Typer/klasser Der er følgende muligheder: a.at benytte folieproducentens dokumentation (type 1, 2 og 3 er henholdsvis klasse RA1, RA2 og én eller flere tabeller i ETA’ere) a. og b. er de nemmeste, men fører til afhængighed af folieleverandøren c. og d. kræver national regulering, men fører til større frihed og bedre kontrol b.at angive specifikke produkter (for eksempel at type 1, 2 og 3 er henholdsvis klasse EGP, HIP og DG3) c.at benytte danske typer (typer 4, 5 og 6) d.at definere typer som klassekombinationer i prEN 12899-6

3 Anvendelse af typer/klasser Der kan være nationale forskelle, men man kan lade sig inspirere af hinanden

4 Dimensionering af vejtavlers læsbarhed Principperne kan være de samme


Download ppt "Testmetoder Der er to muligheder: a.at benytte folieleverandørens dokumentation (klasse RA1, RA2 og én eller flere af tabeller i ETA’ere) b.at kræve anvendelse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google